Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Jas ne bi uplatil tiket vo nasite kladilnici duri i ako znam deka ke bide dobiten. Mnogu kratat 15%, vo Germanija online skoro site kladilnici gi napravija bez danok i ubavi bonusi davaat, dobra ponuda i koeficienti, so eden zbor milina da ti e da se kladis.
Ne bese vaka do pred nekolku meseci, sea mnogu e podobreno niknati se i eden kup novi kladilnici so germanska licenca... vredi da se srkaat bonusite, vo sekoj slucaj.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Дали можеш на Betfair да се кладиш од Германија?
Od pred nekolku meseci betfair ne prifakja povekje igraci od Germanija.
Betfair e dobar za vrtenjeto na bonusite igras Lay nekolku kladbi i vsusnost go vrtis bonusot na siguren nacin...
Автоматски споено мислење:

Sigurni pari se pravat taka no treba mnogu zamaranje i matematika.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Od pred nekolku meseci betfair ne prifakja povekje igraci od Germanija.
Betfair e dobar za vrtenjeto na bonusite igras Lay nekolku kladbi i vsusnost go vrtis bonusot na siguren nacin...
Сигурен си за ова? Ми рекоа дека од некои покраини може да се отвори акаунт а од некои не, односно дека имаат различни закони.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.142
Поени од реакции
2.250
Jas ne bi uplatil tiket vo nasite kladilnici duri i ako znam deka ke bide dobiten. Mnogu kratat 15%, vo Germanija online skoro site kladilnici gi napravija bez danok i ubavi bonusi davaat, dobra ponuda i koeficienti, so eden zbor milina da ti e da se kladis.
Ne bese vaka do pred nekolku meseci, sea mnogu e podobreno niknati se i eden kup novi kladilnici so germanska licenca... vredi da se srkaat bonusite, vo sekoj slucaj.
Нас тоа ни е изборот, нема друго од кај нас.

Член од
3 декември 2014
Мислења
401
Поени од реакции
311
Јас сакам да ставам некој денар на 2win да можам во живо да играм, но Шпаркасе од каде ми е картицата има забрана за трансфер на пари кон такви трговци, ме интересира дали има друг начин?
Виза од Тутунска и немаш проблем е сега за играње во живо некогаш е претеруваат со кратење на кофициентите 1.8/1.8 плус данокот што е многу многу е.
Додека за кратење на кофициенти на поголема уплата немам зачекано тоа што го гледаш во моментов тоа е за разлика од нашиве локални кладилници.

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
Никогаш немам играно на 2Win гу бојкотирам поради монополот.Ме интересира дали на 2 win на поголема уплата намалуваат квоти или блокираат, ако некој игра нека пише.Гледам се рекламираат 36 000 000 даваат претпоставувам дека не прават проблеми со квоти намалување и дека се стабилни.
Тоа што е во СЛ тоа е и на 2вин. Ненамалуваат квоти при уплата.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
505
Поени од реакции
396
Ставајте парички на Македонија со Аргентина до после ке падне квотата…

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Првото изи, убаво реков дека нема кај да паднам. Зверев губеше 2-1 али ја сврте. Можев да ја штитам ама не сум педер.

Screenshot_20230118_134438.jpg Screenshot_20230118_134350.jpg

Тиафо може да се проба и 2 и +, ама тоа ќе го прескокнам.

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
LeBron 32.5+ 1.90
Djokovic 3:0 1.25
vlog 1000€
LeBron e vo jaka forma so Sakramento ke igraat utakmica na 250+ poeni... treba da odi plus Djokovic za eden sat ke tepa 3:0.

Kajgana Shop

На врв Bottom