Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шведска 1х да видиме дали и ова може да го промашам.
Среќно ако прати некој.
;) ;) ;)
Где сте били кад сам био нико...
Норвешка 1х, all in за денес. Пратете ме ако сакате да ќарите некој денар а не некои квази типстери како Боце Џаровски Џаро и Ставрогин Филевски Филе.

Steins i Tale pluski Hansen minus
Ако игра Тале поклон е ама се думам оти Киро рече немало да ризикува од старт со него.
Автоматски споено мислење:

Петар Џорџич во спорт лајф е на 1.7 граница. Плус поклон. Во моцарт му е 3.5 границата.

Последно уредено:
B4806E43-8F40-4307-B727-6C62BFF90B03.jpeg
Смеат бе вака да ми поништат тип оти ја згрешиле границата? Па јас да не му сум крив оти се слепци.

Прегледај го приврзокот 362172
Смеат бе вака да ми поништат тип оти ја згрешиле границата? Па јас да не му сум крив оти се слепци.
Другар зошто да не можат?Кладилнициве се заштитени во секој случај.Кога ќе е на наша штета губитен, кога ќе е на нивна 1кв и поздрав...Направиле грешка си ја искористил али нема лабаво, еве ти 1кв..Најлоша понуда, немање можност за онлајн кладење, данок 15%, искрено, кој ги тркала повеќе сите на чело со Евротип и СЛ

Потполно те подржавам за бетов... Исто денес гледам 4,25 даваат за Јуве... Фала им на кладилниците...

Фала им, да се живи и здрави.

1 и 2+ прво, 6.25 коеф.:cool:

Mestenjeto vo NBA pri kraj na utakmicite mnogu ocigledno vo posledno vreme...

Ona od pred nekoj den Baks - Toronto bese vrvot...

Lillard momentalno e najdobar igrac vo ligata za poeni veruvajte kreva forma 100%.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom