Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
Навивам за Руд, ама да, искрено не гледам како би изгубил Алкараз.
да не издржи телото........ гледам многу повеќе сетови изиграл алкараз значи и повеќе време поминал на терен.......... млад е, побрзо се регенерира, не верувам дека ќе потфрли на тој план, меѓутоа има шанси џаст сеинг

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
да не издржи телото........ гледам многу повеќе сетови изиграл алкараз значи и повеќе време поминал на терен.......... млад е, побрзо се регенерира, не верувам дека ќе потфрли на тој план, меѓутоа има шанси џаст сеинг
Секако има шанси. И двајцата се спремни да играат долги поени, со тоа што нормално Алкараз ќе напаѓа повеќе сигурно. Ако не прави многу неизнудени Алкараз, Руд иако е добар во размена, тешко дека може да направи нешто. Се надевам колку толку дека поофанзивен ќе биде денеска.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Еден добитен дубл за мојот човек @ilz како фан на еспортовите, ако ти е малце слободно додај Балтиморе НФЛ околу 1.35

1662897871736.png

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Еден добитен дубл за мојот човек @ilz како фан на еспортовите, ако ти е малце слободно додај Балтиморе НФЛ околу 1.35

Прегледај го приврзокот 344446
Fan sum samo za kanter strajk :D i samiot jas cel zivot igram samo cs 1.6, ljubov nerazdelna e toa...
LoL ne pratam ne znam ni kako izgleda taa igrica...
Alkaraz si zaboravil da go igras, bi trebalo da pobedi mnogu e jak

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
27 poeni jbg, znaev deka nema da gi pogodi dvete slobodni na kraj.
Автоматски споено мислење:

Finale igraat Argentina-Brazil.
Niska e granicata, se nadevam ke se otvorat na poeni,
IMG_20220911_232226.jpg

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.115
Руд трет сет, 2.20.
и уште валуе руд да го добие мечот.... малиот емотивно го игра мечот, руд ладен камен си перка и стига што може и не може...... подобра среќа на следниот турнир алкараз

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
и уште валуе руд да го добие мечот.... малиот емотивно го игра мечот, руд ладен камен си перка и стига што може и не може...... подобра среќа на следниот турнир алкараз
Дај Боже, не ја играм, ама еден од поомилените играчи ми е Руд. Особено ако се вратеше од 0:40 првиот гем, мислам дека ќе се растуреше Алкараз. Мада и вака мислам дека ќе го земе сетот минимум.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.971
Мртов уморен али повеќе сака победа од норвежанецот. Само да намали со тоа гримасите малце, одвратно изгледа на моменти. И некој да му каже тоа мовта позади на вратот се фаќа со машинка, не се остава така. Како португалец изгледа, не шпанец.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Utre Kalates i Sloukas nema da mozat da go cuvaat na Schröder, bi trebalo da gi izdominira.
Od druga strana Anteto ke gi ubie pod kosh ama Schröder e posiguren 100% odi vo over duri i so slabi procenti...
Da vidime samo koja ke e granicata, ne veruvam povtorno da e 18.5, kladilnicite ke ja namirisaat ovaa rabota mislam deka ke bide 20.5 ili 21.5.

B

BigMac

Гостин
Utre Kalates i Sloukas nema da mozat da go cuvaat na Schröder, bi trebalo da gi izdominira.
Od druga strana Anteto ke gi ubie pod kosh ama Schröder e posiguren 100% odi vo over duri i so slabi procenti...
Da vidime samo koja ke e granicata, ne veruvam povtorno da e 18.5, kladilnicite ke ja namirisaat ovaa rabota mislam deka ke bide 20.5 ili 21.5.
Да видиме дали Wagner ќе игра дека го води како ГТД ако игра он реално највеќе шутеви зема од сите. Ако не игра Wagner jас би го играл и Maodo Lo плус обично граница му е 12,5,и Калатес минус невиден.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Да видиме дали Wagner ќе игра дека го води како ГТД ако игра он реално највеќе шутеви зема од сите. Ако не игра Wagner jас би го играл и Maodo Lo плус обично граница му е 12,5,и Калатес минус невиден.
Denes se pojavil na trening verojatno ke igra no utre ke znaeme oficijalno.
Vo slucaj da ne igra Wagner granicata na Schröder ke bide 25.5.
Nema vrska i da igra Franz utre Schröder e predobar za plus na bilo koja granica, missmatch ima protiv Kalates koj e baven i slab vo odbrana, Sloukas isto ne e igrac koj moze dobro da go cuva na Schröder.
Utre sosi jajca treba da odi Schröder.
Ocekuvam za 3 cetvrtini da go dade...
Spanija isto tezok fiks protiv Finska, ne mozat fincite utre da iznenadat nemaat kapacitet za toa, na Hrvatska ja iznenadija ama nema i na Spanija.
E sea prasanje e kolkav hendikep e dobro da se odigra na spancite, -4.5 -5.5 e optimalno, povekje od toa ne bi igral.

Kajgana Shop

На врв Bottom