ударачите подобро врват на турниров........гледај ја квитова нигде ја нема цела година за да издоминира овде,исто и кис.............2-0 да чекаш едино противничката да се самоубие,иначе поените се доста брзи и нема враќање ако се погреши тактиката..........пегула нити ти е опасен сервер нити ударач...........повеќе ти е типот дека радучану ќе се самоубие ноќескаПегула 2-0, 2.70. Ова го изиграв на доста голема уплата, за жал акумулирав доста загуба месецов, а ретко се дешава. Ако не пројде ќе одморам некое време.
Скоро сигурен сум дека зима Пегула, далеку поконстантна тенисерка е, па макар и на брза подлога. Радукану од Ус опен нема врзано три победи, ме плаши само да не земе сет, мислам дека нема теорија да победи. Башка оваа на домашен терен. Ќе вудиме...ударачите подобро врват на турниров........гледај ја квитова нигде ја нема цела година за да издоминира овде,исто и кис.............2-0 да чекаш едино противничката да се самоубие,иначе поените се доста брзи и нема враќање ако се погреши тактиката..........пегула нити ти е опасен сервер нити ударач...........повеќе ти е типот дека радучану ќе се самоубие ноќеска
Скоро сигурен сум дека зима Пегула, далеку поконстантна тенисерка е, па макар и на брза подлога. Радукану од Ус опен нема врзано три победи, ме плаши само да не земе сет, мислам дека нема теорија да победи. Башка оваа на домашен терен. Ќе вудиме...
Во форма е Гарсиа, Сакари ја пројде колку и да е утепана моментално, со Петра Мартич без ни еден брејк, и со Мертенс 2-0. Не знам, стабилен сервер е, нема некои падови у игра, али сепал треба да тепа Пегула. Чист кец би ја играл, ако сакаш поголема квота пре би 1 и +.@OMG!! Пегула 2-0 денес? Се мислам да ја сврзам со Севиља 1-1 3+.