Во пантолони не наоѓам оти 99% плаќам со картицатие се тие муабети „облеков едни панталони што не сум ги носел цела година и кога у џебот наоѓам пари“![]()
За сабајле:
Саган Тосу 1 1.80
Изненадувачки две победи на старт на сезонава, 3:0 гол разлика и ги пречекуваат Вегалта што проби дно со Кавасаки. Добра квота за моменталната форма, може да се спои со 1 & 0-2 за похрабрите. Тосу изгледаат солидно во одбрана така да не верувам дека ќе примат гол од овие.
Кавасаки 1 & 2-4 1.87
Убедливо најдобра екипа во Јапонија, лани освоија тројна круна, и сезонава ја почнаа со 10 постигнати гола на 3 меча.Токушима доаѓа од втора лига, не примаат многу голови ама мислам дека може да ги пречекаат домаќински Кавасаки и да им покажат кој е кој во лигава. За похрабрите може и Т13+ да се проба, 2 квота даваат иако ми е поризичен тип, а не очекувам ни масакр 5-0.
Jaramaz 14.5Eve nekoi informacii za rosterot utre/
McIntyre si otide uste zimoska e i momentalno e vo Bourg.
Posledna informacija sto imam deka Velickovic,Zagorac(ovoj bolje da ne igra),Mika,Mosley se epten teski da nastapat a i Paige vlece nekoja povreda.
Koj cepa kosarkari over/under na evrokup,utre neka gi ima vo predvid Jaramaz i Thomas za plusovi(ovoj bi trebalo da bide zicer so ogled na toa kolku visoki igraci se nadvor od rotacija).
Partizan bez “pola tima” sa novim trenerom za plasman u Top 8 EvrokupaJaramaz 14.5
Thomas 12.5
Ова се границиве, вреди да се игра + или?
Ова во спортлајф е, не видов во копачкаPartizan bez “pola tima” sa novim trenerom za plasman u Top 8 Evrokupa
Sabajle go pustiv Jaramaz na 12.5+ vo Kopacka,proveri pak ili go smenile sigurno.Ja cekav da iskoci dopunata i odma gi pustiv,Thomas bese 12.5 uste sabajle.
Iskreno ima vrednost da se pustat dvajcata.
Ako igrate kombo tiketi,pustete si uste od sega nekoj igrac.Ja pustiv od sabajle na rano nesto sitno i ke pocekam da zavrsi Kuban so Trento,posto dosta stvari ke se znaat posle taa utakmica za prolaz dalje.Во евротип се јарамаз 12,5 и томас 13,5 на 1,90 двете..
Па да го играм овој Кумингс со некој од Јарамаз или Томас.. Според тебе кој е посигурен, Јарамаз или Томас? Не сакам 2ца од ист тим да пуштам..Ako igrate kombo tiketi,pustete si uste od sega nekoj igrac.Ja pustiv od sabajle na rano nesto sitno i ke pocekam da zavrsi Kuban so Trento,posto dosta stvari ke se znaat posle taa utakmica za prolaz dalje.
Ispratete go i covekot Will Cummings od Kuban na 10.5+ mislam deka e zicer,Jordan Crawford go izbrkaa go donesoa W-Goss,ovoj vtoriov isto trosi topki ali e pokratok period vo klubot nesmee mnogu da preteruva i da se rasfrla so topki i sutevi.
Eve vi povise da procitate za matematikite za prolaz dalje,
Top 16 Round 6 qualification possibilities
Томас би требало да пројде,ептен скратена ротација на 4 и 5 имаат денес....Па да го играм овој Кумингс со некој од Јарамаз или Томас.. Според тебе кој е посигурен, Јарамаз или Томас? Не сакам 2ца од ист тим да пуштам..