Кладилница (Генерална дискусија)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Thiem
Djere
Seppi
Ruusuvuori

@3.4

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.359
Поени од реакции
7.128
Рубљев х Тим х Тиафо прават 2.33 во евротип..... Гаске не знам како може да го добие рубљев освен русинот ако не одлучи да се зафркава денес, на тим мислам дека му треба една одлична партија денес да пружи, каратсев добро ја почна сезонава и е добар предизвик, а багнис мислам дека е премек играч за тиафо, ако го служи добро сервисот и форхендот ќе добие, како што го добил пред недела дена со 6-1 и 6-3 исто на земја.... Багнис е челенџер играч и толку.... Само тим малку ме загрижува дали го припремил мечов.... Гуд лак

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
тие се тие муабети „облеков едни панталони што не сум ги носел цела година и кога у џебот наоѓам пари“ :D
Во пантолони не наоѓам оти 99% плаќам со картица :D

А инаку ова без заебанција го изумив, играв тикети на NHL и не приметив дека е овој добитен.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
За сабајле:

Саган Тосу 1 1.80
Изненадувачки две победи на старт на сезонава, 3:0 гол разлика и ги пречекуваат Вегалта што проби дно со Кавасаки. Добра квота за моменталната форма, може да се спои со 1 & 0-2 за похрабрите. Тосу изгледаат солидно во одбрана така да не верувам дека ќе примат гол од овие.
Кавасаки 1 & 2-4 1.87
Убедливо најдобра екипа во Јапонија, лани освоија тројна круна, и сезонава ја почнаа со 10 постигнати гола на 3 меча.Токушима доаѓа од втора лига, не примаат многу голови ама мислам дека може да ги пречекаат домаќински Кавасаки и да им покажат кој е кој во лигава. За похрабрите може и Т13+ да се проба, 2 квота даваат иако ми е поризичен тип, а не очекувам ни масакр 5-0.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Eve nekoi informacii za rosterot utre/
McIntyre si otide uste zimoska e i momentalno e vo Bourg.
Posledna informacija sto imam deka Velickovic,Zagorac(ovoj bolje da ne igra),Mika,Mosley se epten teski da nastapat a i Paige vlece nekoja povreda.
Koj cepa kosarkari over/under na evrokup,utre neka gi ima vo predvid Jaramaz i Thomas za plusovi(ovoj bi trebalo da bide zicer so ogled na toa kolku visoki igraci se nadvor od rotacija).
Jaramaz 14.5
Thomas 12.5

Ова се границиве, вреди да се игра + или?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Partizan je ispucao sve džokere ove sezone, tako da će u meču protiv Metropolitana morati da ide na pobjedu. Samo tako može da izvuče sezonu plasmanom u četvrtfinale Evrokupa. Umejsto u Beogradu, crno-beli će duel protiv ekipe iz predgrađa Pariza morati da igra u Ljubljani što će crno-belima dodatno otežati posao. Jako važna stvar dogodila se i sa smjenom Saše Filipovskog. Umjesto njega postavljen je Aleksandar Matović, preuzeo je ulogu prvog trenera, a pomagaće mu do kraja sezone Dejan Mijatović. Situacija u grupi je zakomplikovana, nijedna od četiri ekipe još nije prošla u četvrtfinale. Za to Partizanu je potrebna pobjeda od 18 razlike. Ja u ovome susretu prije svega očekujem od njihovog ponajboljeg igrača ove sezona rašon Thomasa da bude i večeras najefikasniji i da će da prebaci ponudjenu granicu koševa. Nema sumlje da će on da odigra skoro cijeli meč. On je u zadnjem 5 kolu protiv Trenta zabio 17 poena, od 54 Partizanova.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Во евротип се јарамаз 12,5 и томас 13,5 на 1,90 двете..

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Во евротип се јарамаз 12,5 и томас 13,5 на 1,90 двете..
Ako igrate kombo tiketi,pustete si uste od sega nekoj igrac.Ja pustiv od sabajle na rano nesto sitno i ke pocekam da zavrsi Kuban so Trento,posto dosta stvari ke se znaat posle taa utakmica za prolaz dalje.
Ispratete go i covekot Will Cummings od Kuban na 10.5+ mislam deka e zicer,Jordan Crawford go izbrkaa go donesoa W-Goss,ovoj vtoriov isto trosi topki ali e pokratok period vo klubot nesmee mnogu da preteruva i da se rasfrla so topki i sutevi.
Eve vi povise da procitate za matematikite za prolaz dalje,
Top 16 Round 6 qualification possibilities

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ako igrate kombo tiketi,pustete si uste od sega nekoj igrac.Ja pustiv od sabajle na rano nesto sitno i ke pocekam da zavrsi Kuban so Trento,posto dosta stvari ke se znaat posle taa utakmica za prolaz dalje.
Ispratete go i covekot Will Cummings od Kuban na 10.5+ mislam deka e zicer,Jordan Crawford go izbrkaa go donesoa W-Goss,ovoj vtoriov isto trosi topki ali e pokratok period vo klubot nesmee mnogu da preteruva i da se rasfrla so topki i sutevi.
Eve vi povise da procitate za matematikite za prolaz dalje,
Top 16 Round 6 qualification possibilities
Па да го играм овој Кумингс со некој од Јарамаз или Томас.. Според тебе кој е посигурен, Јарамаз или Томас? Не сакам 2ца од ист тим да пуштам..

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Па да го играм овој Кумингс со некој од Јарамаз или Томас.. Според тебе кој е посигурен, Јарамаз или Томас? Не сакам 2ца од ист тим да пуштам..
Томас би требало да пројде,ептен скратена ротација на 4 и 5 имаат денес....
Прошлата со каде каде колку полош процент има поминато граница,и у АБА задњиве утакмици силува.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
За вечер:

Камингс 11.5+
АЈ Слотер 15.5+

Многу трошат топки, важни утакмици за нивните екипи, мора да повлечат.

Гран Канарија Т1 79.5+
Верувам ќе успеат да им убацат на Уникс кои веќе се во следна фаза. Солидна граница, која ја поминуваат четири пати од минатите 5 меча, еднаш застанаа на 79.
Локомотив h1 9.5 1.57
Треба да покријат и хендикеп Локомотив, едноставно подобра екипа со многу појаки имиња и квалитет, важен меч за следна фаза со Тренто што е лош на гости.
Андора Т1 81.5+
Морнар се индијанци, немаат одбрана, Андора игра организирано и тимски и после два порази идеална шанса за вадење е ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom