Утре интересни парови кај жените. Двете големи фаворитки немаат ни сет освоено против противничките. Осака губи 3-0 односно 6-0 во сетови во меѓусебните против Роџерс, а Брејди губи 2-0 односно 4-0 во сетови против нервниот руски штрумф.
Za utre... (Vekje deenes)
Farski - mkd 2 1,55
Pobedata na farski vrz izrael ni ja kaci kvotata, nema sansi da ni dadat ovie gol, edna spanija edvaj ni dade gol ne pak ovie.. Mislam deka sme vtora repka po kvalitet vo grupava i bi trebalo da gi dobiele lesno i sigurno.. moe predviduvanje 0:2 tocen
Belgija - Island 1@3+ 1,70 ili T1 3+ 1,80
Apsoluten favorit belgija, island se branat so site igraci, ne znam kako samo ke dadat oni gol, zatoa malce nesfatliva kvota, ako vekje e 1 i 3+ ondak 3:0 apropo T1 3+..
Ае да видеме у шо да инвестираме денеска пари ( вчера Азеренка ја ублажи загубата од Холандија и Корне , 8/14 добитни и го заврши дено со благ минус ебаго)..
За старт :
Кецманович - Нишикори 1 1.93 , Кецманович е 47ми тенисер на АТП,играше на УС ОПЕН, испадна од Баутиста у второ коло ( 3:1 пораз ), летото се загреваше на земја по егзибициски турнири ( 6/7 победи).
Нишикори нема играно година дена од ланскиот УС ОПЕН, имаше долга пауза заради повреда на лактот, пред скоро време беше позитивен на корона со благи симптоми.
Србинот ми делува ко у подобра форма од косоокиот,коеф е таман , очекувма да падне до после дополнително. Немат играно меѓусебе.
Мартинчова - Кочарието 1.84 Копачка , Италијанката пред два дена играше финале во Прага што го загуби од Кучова, вчера одигра долг меч со Шопс 1:6 7:6 5:7,практички е без ден одмор од 02.09 . Сега од Прага леташе за Истанбул.
Мартичова не е нешо посебно и ова не е тип бидејќи е поквалитетна или во подобра форма, туку едноставно мислам дека Италијанката физички ќе падне после волку напор ( 6 дена по ред дуели и лет Прага -Истанбул измеѓу).
Бушар - Кунг -3,5 1.79 Копачка ( победа за Бушар е 1.48 ) Ваљда Инста кралицата се реши да игра тенис ова лето. Имаше добар дуел со Мартенс во Прага , вчера ја победи Јорович , а денес е фаворит против Кунг , тенисерка шо пред 5 дена загуби ко 1.15 фаворит во Прага. Ова и е вчерашниот дуел : https://www.rezultati.com/utakmica/8dfo9xLa/#tijek-meca;1 ( изборојте колку пати го има загубено сопствениот сервис). Е Бушар не е Гато, па тие загуби да се поправаат лесно. Мислам дека Тука Бушар ќе ја збрише Кунг. Онлајн коеф е веќе 1.33.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.