I jas za istoto dojdov, ja igrav 7+ mi ja racuna padnataДа прашам, Баерн е прекината во 79та минута, за кладилница дали овој резултат ќе се важи 0-6 или ќе се множи со 1 коефициент утакмицата ??
Нема да се доигрува оти е прекината после 67минута
Pa ete produzija zavrsi inaku sekako deka ako e prekinata se racuna 1 kvotaI jas za istoto dojdov, ja igrav 7+ mi ja racuna padnata
Имаше некое правило мислам дека ако се одиграат две третини од мечот, актуелниот резултат се смета за важечки.Pa ete produzija zavrsi inaku sekako deka ako e prekinata se racuna 1 kvota
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
1 1.75 | X 8.00 | 2 2.70 |
Прв пат ова го гледам, ја продолжија ама не играа а си течеше времето.Pa ete produzija zavrsi inaku sekako deka ako e prekinata se racuna 1 kvota
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Протестираја против навивачите заради транспарент против газдата на ХофенхајмПрв пат ова го гледам, ја продолжија ама не играа а си течеше времето.
Логика никаква ама ај
Ako тепа е пред нив иде на Порто ако нетепа на Монпелје@Riddler Alborg ako tepa pred Flensburg e taka? U drugo prasanje, ako tepa na kogo ke ide sledna faza?
ене ги 2-5Од сабајле си ја мислев Лече - Аталанта 7+ и нормлано не ја играв, ене ги 2:3 уште 50та минута.![]()
2:7ене ги 2-5![]()
Тотенхем 1-2 не ја мислеше?Од сабајле си ја мислев Лече - Аталанта 7+ и нормлано не ја играв, ене ги 2:3 уште 50та минута.![]()