Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Да се одзимаат не, ама да не добиваат по еден бод ако резултатот е 0-0, за 1-1 дај им бодче...
Би гледале многу поатрактивен фудбал.
а јас би донесол закон со кој барем на 5 години ќе се затворат СИТЕ кладилници во светот, па конечно да моиме тро асолен фудбал да гледаме, а не глума од сите страни :mad:

да не бидам оф-вечер феникс не губи со 9 разлика и мајами го тепа торонто, за 200-ки.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Не бе нема шанси. Какво местење. У темава не смееш да пишеш дека некој наместил утакмица, одма те прогласуваат за луд.
Која утакмица беше наместена вечерва според тебе?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
ПСЖ-Андерлехт.
Не бе. Му тргна на голманот на Андерлехт. Првата прими 5 и се налути, се уозбили и се одбрани денеска.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 01:14 ---
Која утакмица беше наместена вечерва според тебе?
Не ги пратев многу пошо интересна ми беше Јуве-Реал. Само ќе кажам, резултатот од Копенхаген смрди. Исто и тој од Париз. Првите утакмици на полувреме беа 3-0 и 0-3 и јасно беше на чија страна е квалитетот.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
ПСЖ-Андерлехт.
ПСЖ беа без Кавани , влегоа во утакмицата малку порелаксирано и поопуштено , беа генерално подобри и имаа многу повеќе шанси од Андерлехт, кои за разлика од натпреварот во Брисел беа многу посолидни во одбраната. Футбалот е затоа интересен и забавен , не тепаат сите фаворити секогаш.ПСЖ е веќе скоро сигурен во осминафинале со бодот од денеска а Андерлехт и неговите навивачи се задоволни со првиот гол и со првиот бод во Лигата на шампиони.Судијата беше солиден,немаше ништо сомнително.Овој натпревар милион посто не е наместен. Затоа почни да созреваш малку , кладењето е малку покомплицирано од твоето кукање.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 01:27 ---
Не ги пратев многу пошо интересна ми беше Јуве-Реал. Само ќе кажам, резултатот од Копенхаген смрди. Исто и тој од Париз. Првите утакмици на полувреме беа 3-0 и 0-3 и јасно беше на чија страна е квалитетот.
Не си ја гледал ама ти смрди ?. Па Јуве е 2 класи подобар од Копенхаген па Копенхаген му извади нерешено дома.Сега го тепа дома и Галатасарај. Значи Копенхаген е дома многу подобар од колку на гостински терен. Сега Јуве ќе го здрви Копенхаген дома 3-0 или 4-0 и според твојата логика Копенхаген - Јуве 1-1 смрди на која утакмица голманот на Копенхаген имаше свој ден и Јуве се изнапромаши .

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
ПСЖ беа без Кавани , влегоа во утакмицата малку порелаксирано и поопуштено , беа генерално подобри и имаа многу повеќе шанси од Андерлехт, кои за разлика од натпреварот во Брисел беа многу посолидни во одбраната. Футбалот е затоа интересен и забавен , не тепаат сите фаворити секогаш.ПСЖ е веќе скоро сигурен во осминафинале со бодот од денеска а Андерлехт и неговите навивачи се задоволни со првиот гол и со првиот бод во Лигата на шампиони.Судијата беше солиден,немаше ништо сомнително.Овој натпревар милион посто не е наместен. Затоа почни да созреваш малку , кладењето е малку покомплицирано од твоето кукање.
Важи, ке поверувам дека тимот кој можеше да даде 10 гола во гости, денес дома не можеше да даде 2. Случајно демек, денес решиле да не си ги искористат шансите.
О, и не кукам, зашто што го немам играно ПСЖ.

И фала што ми ги отвори очите за кладење, доста научивме од твоите ливчиња во темата добивка.
Oh wait ...

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Дали вечерва имало местенки незнам бидејки не гледав ни една утакмица, ама не би ме изненадило и да имало такво нешто. Сетете се минатата година Лион - Динамо 7 комада прими динамо ако не се лажам само да се пласира Лион во наредна фаза. Исто имаше некој скандал Галата - Стеауа и тоа искочи од луѓе од фудбалот не некој бош тип. Ако имало лани такви примери зошто би било поразлично годинава.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Важи, ке поверувам дека тимот кој можеше да даде 10 гола во гости, денес дома не можеше да даде 2. Случајно демек, денес решиле да не си ги искористат шансите.
О, и не кукам, зашто што го немам играно ПСЖ.

И фала што ми ги отвори очите за кладење, доста научивме од твоите ливчиња во темата добивка.
Oh wait ...
Ти изгледа не гледаш футбал .Милион утакмици има каде големите фаворити вршат голем притисок и не си ги искористуваат шансите и не извојуваат победа.
Па, сакам да ти ги отворам очите барем малку ама ти изгледа сакаш слеп да останеш и секогаш кога има таканаречено "изненадување" во футбалот да врескаш наместена е пред другарите.
Јас моите добивки ги ставам само во мојот џеб , не во некои теми.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 01:44 ---
:pos:

Oвој погоре објаснува дека немало местење

:pos::pos::pos::pos:
Оваа вечер немаше во ЛШ.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Eдноставно е, им се кажува на одредени тимови да форсираат премногу против одредени екипи.
Андерлехт ги следам во домашното првенство, жива трагедија и очај се.
ПСЖ со залагање може да ги победи со втор состав, а камоли со Ибра, Верати, Лавези и Мура...
Плус и последните 10 минути имаа играч повеќе.

Но, ајде, тоа е фудбалот.

Kajgana Shop

На врв Bottom