Кладилница (Генерална дискусија)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Moмци прочитав дека вечер Џенова ќе игра без 11 играчи, повеќето од 1 постава... За Јуве не знам кој ќе игра али како што читам Алегри ќе го пуштел Дибала... Гледам квотите за сингл на мечов се солидни, поготово 1 и 3+ околу 1,9 или 1-1&3+ ... Јас најверојатно ќе ја синглирам 1 и 2-4 или 1 и 3-5... ќе размислам

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.960
Поени од реакции
9.590
Кога успеав да паднам денес на Верона одбојка 3-0 доволно беше за 2017

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
868
Поени од реакции
1.321
Mame da ebam nemozam nisto da fatam vo posledno..Nesto posolidno za utre nekoj da predlozhi ? :(

B

Beginner

Гостин
Вар крв да ти ебам за пеналот што го поништиа...

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.812
Поени од реакции
67.162

Namesto Saric nego go igrav ..koj maler ..a Beal monstruozno vtoro poluvreme ..al dzabe koga Cousins 16poena poluvreme,od koi 11p prva cetvrtina,samo 2 treta i posledna promasi slobodna za 27poena ..mnogu slab % za 3poena ..inace ke go cekav samo uste grkot na 28.5 za 10K+ ..na 5min pred kraj od natprevarot ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Брат, џабе го цитираш, он строго за 20-че по ливче игра...:icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.812
Поени од реакции
67.162
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.378
Поени од реакции
1.933
Во Евротип го има Тим Кнеуле 3.5 а утакмицата е почната има 1 гол даено пиши дека во 21 и 45 почнува ама веќе е 20та минута во тек ако сака некој нека го проба незнам дали ќе му го уплатат.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Добро бе да му ебам мајката, на толку пари фрлени на такви играчи и да неможеш да си прв у Франција. ПСЖ со Хансен, Сагосен, Карабатич, најмоќните ракометари на цел свет се во 1 тим и губиш 3 разлика од Монпеље а како што гледам и ќе губат. Ја се лупнав на 2ка, а 23 бода има Монпеље а овие умрените 19.
Нека цркнат сите до еден, 100 пати имат поквалитетен тим од пензионерите Монпеље.

Кил, зицер. :aplauz:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе да му ебам мајката, на толку пари фрлени на такви играчи и да неможеш да си прв у Франција. ПСЖ со Хансен, Сагосен, Карабатич, најмоќните ракометари на цел свет се во 1 тим и губиш 3 разлика од Монпеље а како што гледам и ќе губат. Ја се лупнав на 2ка, а 23 бода има Монпеље а овие умрените 19.
Нека цркнат сите до еден, 100 пати имат поквалитетен тим од пензионерите Монпеље.

Кил, зицер. :aplauz:
eee брате..максимално те разбирам..мене за огромна сума ми ебаа мамицата против Аикс полуаматерите со поранешни пливачи што играат...резил,мизерии,блам,срам е ова што го прават ПСЖ во Француското оваа сезона...бог да ги казни дај боже,од леукемија цел тим сосе тренери да починат,да се мачат до крајот на нивните смрдени животи во инвалидски колички,крв да плукаат ѓубрињата скапани за се што наместија оваа сезона....тие парите за надгробни плочи да си ги даваат за тогаш што ме паднаа....цел живот има да му го памтам

Член од
23 август 2010
Мислења
39.749
Поени од реакции
115.575
eee брате..максимално те разбирам..мене за огромна сума ми ебаа мамицата против Аикс полуаматерите со поранешни пливачи што играат...резил,мизерии,блам,срам е ова што го прават ПСЖ во Француското оваа сезона...бог да ги казни дај боже,од леукемија цел тим сосе тренери да починат,да се мачат до крајот на нивните смрдени животи во инвалидски колички,крв да плукаат ѓубрињата скапани за се што наместија оваа сезона....тие парите за надгробни плочи да си ги даваат за тогаш што ме паднаа....цел живот има да му го памтам
За колку те акнаа? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom