Јас веќе се простив.Немој сеа 3-0 да пукне и ем јас ебан, ем вардарЈас уште на полувреме можам да се простам од типот. Фенербахче очаен, Вардар солиден. Не даваат овие слепите три гола второ па не знам што да биде.
Барем ќе гледаме европски фудбал неколку месеци.
Не гледам како, треба Вардар самоубиство да направи. Само со глупи грешки може тоа да се случи.Јас веќе се простив.Немој сеа 3-0 да пукне и ем јас ебан, ем вардар
Со некој центаршут на кој што Гачевски ќе исплива.Ептен мизерен е на такви ситуации.Имаше една и во првово,кога на крајот интервенираше при шут со глава.Паники го фатија и него и нас.Не гледам како, треба Вардар самоубиство да направи. Само со глупи грешки може тоа да се случи.
Фенербахче не знам дали имаше 5 центаршутеви цело прво полувреме. Не ми се верува колку очајна екипа се. После ќе се чудиме кога ќе кикса во турското првенство.Со некој центаршут на кој што Гачевски ќе исплива.Ептен мизерен е на такви ситуации.Имаше една и во првово,кога на крајот интервенираше при шут со глава.Паники го фатија и него и нас.
Друг пат слушај кога ти зборуваме нешто ние искусните.Фенербахче не знам дали имаше 5 центаршутеви цело прво полувреме. Не ми се верува колку очајна екипа се. После ќе се чудиме кога ќе кикса во турското првенство.
Арно велиш. А поприлично се натоварив.Друг пат слушај кога ти зборуваме нешто ние искусните.![]()
Вади се на Раманатан.Арно велиш. А поприлично се натоварив.![]()
Daj bozhe i u grupna faza da gi utnuvam vaka site utakmici na Vardar. Nikogash ne sum prifatil polesno izgubena iljadarka.во СпортЛајф е 2.12, и јас мислам дека би требало без проблем да влезе, и во Скопје доминираа Фенер ама Вардар некако издржаа и со малку среќа дадоа 2 гола. Ќе се испосерат во таа атмосфера, не верувам да издржат..
Јас сеа се логирам и се чудам како е можно Џонио да нема пишано дека е местена.Па Фенер да неможе Вардар да го помине?Еден саат после мечот а никој нема ништо напишано дека го промашив бетот? Никаков smart ass коментар?
Што побогу се случува?
![]()
Не ми изгледаше на местена,не значи дека секој кикс на фаворитот е местенка..таков впечаток имате добиено за мене бидејќи за одредени натпревари спомнувам а не за сите..Спортинг со Стеауа ја спомнав како местена според играта и залагањето каде на домашен терен и на гостински кога победија 1-5 разликата беше енормнаЈас сеа се логирам и се чудам како е можно Џонио да нема пишано дека е местена.Па Фенер да неможе Вардар да го помине?