- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Мислам дека можеш да бираш, можеш ако сакаш да си ги земеш парите без неа да се израчуна, или да ја чекаш и таа утакмица за целосната добивкаKoga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека можеш да бираш, можеш ако сакаш да си ги земеш парите без неа да се израчуна, или да ја чекаш и таа утакмица за целосната добивкаKoga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
Ако се гледа кодот немаш гајле[DOUBLEPOST=1472946279][/DOUBLEPOST]За утре на 100-чеMomci. Iqm ismrljano livce od zk (ama go iam livceto). Treba da me isplatat tqka?

Pola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivka[DOUBLEPOST=1472946328][/DOUBLEPOST]Ако се гледа кодот немаш гајле
Pola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivkaАко се гледа кодот немаш гајле
Би требало да те исплатат, не верувам да ти прават некој проблемиPola kod i pola sifra.... ama go iam livceto i vremeto na uplata...14k e dobivka
Се чека да заврши колото. Во овој случај до вторник ако не се одигра мечот може да се исплати.Koga e prekinata ja fakas ili cekas da se doigra?
217:00 Nacional - Chaves 1 @ 2.55 Копачка