Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Интер дава гол ја имашеВандал не се нервирај толку бе другар, дај покажи листот каде што Јуве-Интер од некни Х2 си ја имал пишано не е срамота не се секирај
Интер дава гол ја имашеВандал не се нервирај толку бе другар, дај покажи листот каде што Јуве-Интер од некни Х2 си ја имал пишано не е срамота не се секирај
хахаха не се нервирам бе брат далеку од тоа , него ме нервира оваа што секој ебан член го цитира и му попува како да игра.Не ми успеа со Јуве за жал али недела дена пред тоа со Наполи и те како си ја фатив глатко X2Вандал не се нервирај толку бе другар, дај покажи листот каде што Јуве-Интер од некни Х2 си ја имал пишано не е срамота не се секирај
Некни пола од играчите на Јуве да излезеа од теренот, пак тешко Интер гол да дадешеИнтер дава гол ја имаше
Lebron ti e na 24.5 u zlatna .Мемфис 1
Џоковиќ 1
Гент 1
И се мислам помеѓу Спарс 2 (со Кливленд во гости) или ЛеБрон -23,5 ќе се чува со Кави, мислење?
ЛеБрон -24,5 или цела Кавс со Спарс -205,5? Кари ме мисли, 29,5 е али дали ќе им направат БО е прашање..Lebron ti e na 24.5 u zlatna .
Od taa utakmica bolje izberi eden od Parker ili Irving + .ni dvajcata ne se nekoi defanzivci .
A za Kawhai dal ke go cuva toa zavisi od Greg,so negovite zamisli,ja James ke go igram veke samo u playoff,ili ako mu bide granica 18.5,katastrofalen sut,osven od polozuvanje nisto ne pogoduva .
Ili zemi go Curry na 29.5-,ke odmori vecer,poveke od 25/8minuti nema da igra,ne protiv Phila,i so negovite max 20poena tezok BO se ocekuva .
Lebron u crna lista,barem do playoff.ЛеБрон -24,5 или цела Кавс со Спарс -205,5? Кари ме мисли, 29,5 е али дали ќе им направат БО е прашање..
Кари 11 утакмици одиграл со Сиксерс, 33 минути просек, 18/19 поени просек, така?Lebron u crna lista,barem do playoff.
Curry nema potreba da forsira,se vodam spored statistika,i megusebni protiv Sixersi .
Те пцуе у ПП?Стефи перманентен бан од тема, вандал поени за пцуењето. Во иднина, пријавувајте ако некој константно оди офтопик.