Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
провери правила, во спортлајф ако ти беше сигурно ти е фатена на коефициент
Доколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,

и негово недоигрување или одигрување на нов натпревар до крајот на колото се пресметува коефициент 1 и важи за сите видови на игри за тој натпревар.

Да му ги прекинам јас жените нивни на сред секс......како можи оние албанците толкави гнасни копита да се бе,зарем имаат мозок тие?..што мислеа кога фрлаа со камењата да му ебам племето планинското нивно

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Доколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,

и негово недоигрување или одигрување на нов натпревар до крајот на колото се пресметува коефициент 1 и важи за сите видови на игри за тој натпревар.

Да му ги прекинам јас жените нивни на сред секс......како можи оние албанците толкави гнасни копита да се бе,зарем имаат мозок тие?..што мислеа кога фрлаа со камењата да му ебам племето планинското нивно
Море слабо прашање :D

Инаку @wARMAN69 во спортлајф кога и да се прекини натпревар се рачуна 1 коеф. Не му важи поќе то со после полувреме или како и да беше таму

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Море слабо прашање :D

Инаку @wARMAN69 во спортлајф кога и да се прекини натпревар се рачуна 1 коеф. Не му важи поќе то со после полувреме или како и да беше таму
ако смениле сеа, порано беше ако е после 60та прекината се зима тој резултат ако не се одигра тоа коло..додека не испадне друг билтен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да се мочам во Викинг да се мочам..т1 2+ ги имам глупаците и нормално првиот гол 0-1....само јас кога ќе пишам екипи од Норвешка не даваат голови све да му изнаебам пичка му матер нивна

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да се мочам во Викинг да се мочам..т1 2+ ги имам глупаците и нормално првиот гол 0-1....само јас кога ќе пишам екипи од Норвешка не даваат голови све да му изнаебам пичка му матер нивна
па ти реков играј на тоа кој има појаки напаѓачи.Види ги напаѓачите на двете екипи и напрај споредба со Гомез,кој се издвојува на таа екипа играј.

Каква кладилничарска незналица си ти :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кај се излажав да ги пишам Динамо Киев све да си ебам..малце ми беше 1.65 коефициент па ајде ја додадов т2 2+ и нормално сеуште е 0-0 коренот нивни да му изнаебам...ѓубриња смрдени украински....само тогаш кога ги играм Динамо си играат курташак иначе 0-3 на полувреме ќе беше за копилињата..

Ебете се и Јармоленко и Велосо и сите

Член од
21 јули 2014
Мислења
549
Поени од реакции
544
Кај се излажав да ги пишам Динамо Киев све да си ебам..малце ми беше 1.65 коефициент па ајде ја додадов т2 2+ и нормално сеуште е 0-0 коренот нивни да му изнаебам...ѓубриња смрдени украински....само тогаш кога ги играм Динамо си играат курташак иначе 0-3 на полувреме ќе беше за копилињата..

Ебете се и Јармоленко и Велосо и сите
can you believe this guy?
све им изнапичкара и му ја даде 89 и 93

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
гзлар најголем е, се испоплакува тука и му ги дава секогаш

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:..Златен Господ на Илинден ми ги слушна молитвите..5 минути ги барав во ѓубрето ливчињата и конечно ги најдов истуткани измрсени ама валидни све да му изнаебам украински

Јармоленко дај да ти го испушам:pusigo::pusigo::pusigo:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.484
Поени од реакции
10.051
Освен во Моцарт, дали ја има во други кладилници играта НеГГ3+ ?

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Ај да видиме за почеток, едно ватерполо жени....

САД-1
Холандија-2
Австралија-1хен (-2.5)
Италија-1хен (-1.5)

Kajgana Shop

На врв Bottom