- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.789
- Поени од реакции
- 115.735
Дортмунд умрете свињи мртви
Доколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,провери правила, во спортлајф ако ти беше сигурно ти е фатена на коефициент
Море слабо прашањеДоколку се прекине некој натпревар од било кои причини без разлика на моменталниот резултат или времето изиграно од истиот,
и негово недоигрување или одигрување на нов натпревар до крајот на колото се пресметува коефициент 1 и важи за сите видови на игри за тој натпревар.
Да му ги прекинам јас жените нивни на сред секс......како можи оние албанците толкави гнасни копита да се бе,зарем имаат мозок тие?..што мислеа кога фрлаа со камењата да му ебам племето планинското нивно
ако смениле сеа, порано беше ако е после 60та прекината се зима тој резултат ако не се одигра тоа коло..додека не испадне друг билтен.Море слабо прашање
Инаку @wARMAN69 во спортлајф кога и да се прекини натпревар се рачуна 1 коеф. Не му важи поќе то со после полувреме или како и да беше таму
па ти реков играј на тоа кој има појаки напаѓачи.Види ги напаѓачите на двете екипи и напрај споредба со Гомез,кој се издвојува на таа екипа играј.Да се мочам во Викинг да се мочам..т1 2+ ги имам глупаците и нормално првиот гол 0-1....само јас кога ќе пишам екипи од Норвешка не даваат голови све да му изнаебам пичка му матер нивна
А зошто не би работеле?Работат СЛ или Копачка денес?
Спортлајф денеска работи по нормално работно време. За утре има известување дека ќе работат од 11.00 до 20.00 часот.Работат СЛ или Копачка денес?
can you believe this guy?Кај се излажав да ги пишам Динамо Киев све да си ебам..малце ми беше 1.65 коефициент па ајде ја додадов т2 2+ и нормално сеуште е 0-0 коренот нивни да му изнаебам...ѓубриња смрдени украински....само тогаш кога ги играм Динамо си играат курташак иначе 0-3 на полувреме ќе беше за копилињата..
Ебете се и Јармоленко и Велосо и сите