R
red.devil
Гостин
Што се случи тенис Димитров - Јанг? Кој ја предаде?
Што знам,Германци се играат отворено,јас ја имам 2-2и3+Не е боље тогаш чиста 2ка на Келн ? Поголем коеф има, не ги следам нешто Германциве али по табела и форма ваљгда би требало да тепаат.
Жилина влече за 2че, 1.7 коеф
Јанг.Што се случи тенис Димитров - Јанг? Кој ја предаде?
Е.Л. ќе имa итaлијaнски пoбедник, oвa гo пишaв уште пред 2 месеци. Мoрaaт итaлијaните дa се oбидaт дa стигнaт дo 4 екипи вo Л.Ш. Акo нaчекaш вскoв тип вo некoјa клaдилницa, слoбoднo стaвaј куќa женa децa, се штo имaшРеал, Барселона, Севиља и Наполи одат понатаму
Едно е што мораат а друго е дали можат .. [DOUBLEPOST=1430840372][/DOUBLEPOST]Клизан - Грањолерс над 22.5Е.Л. ќе имa итaлијaнски пoбедник, oвa гo пишaв уште пред 2 месеци. Мoрaaт итaлијaните дa се oбидaт дa стигнaт дo 4 екипи вo Л.Ш. Акo нaчекaш вскoв тип вo некoјa клaдилницa, слoбoднo стaвaј куќa женa децa, се штo имaш
Не до толку ама ако не игра Бил треба да тепа Атланта , прошлата да не се повредеше ќе имаше над 35 поени .Na Atlanta denes kukja se stava
Neka igraat site, Atlanta denes nema pravo na kiksНе до толку ама ако не игра Бил треба да тепа Атланта , прошлата да не се повредеше ќе имаше над 35 поени .