R
red.devil
Гостин
Што се случи тенис Димитров - Јанг? Кој ја предаде?
Што знам,Германци се играат отворено,јас ја имам 2-2и3+Не е боље тогаш чиста 2ка на Келн ? Поголем коеф има, не ги следам нешто Германциве али по табела и форма ваљгда би требало да тепаат.
Жилина влече за 2че, 1.7 коеф
Јанг.Што се случи тенис Димитров - Јанг? Кој ја предаде?
Е.Л. ќе имa итaлијaнски пoбедник, oвa гo пишaв уште пред 2 месеци. Мoрaaт итaлијaните дa се oбидaт дa стигнaт дo 4 екипи вo Л.Ш. Акo нaчекaш вскoв тип вo некoјa клaдилницa, слoбoднo стaвaј куќa женa децa, се штo имaшРеал, Барселона, Севиља и Наполи одат понатаму
Едно е што мораат а друго е дали можат ..Е.Л. ќе имa итaлијaнски пoбедник, oвa гo пишaв уште пред 2 месеци. Мoрaaт итaлијaните дa се oбидaт дa стигнaт дo 4 екипи вo Л.Ш. Акo нaчекaш вскoв тип вo некoјa клaдилницa, слoбoднo стaвaј куќa женa децa, се штo имaш![]()
Не до толку ама ако не игра Бил треба да тепа Атланта , прошлата да не се повредеше ќе имаше над 35 поени .Na Atlanta denes kukja se stava![]()
Neka igraat site, Atlanta denes nema pravo na kiksНе до толку ама ако не игра Бил треба да тепа Атланта , прошлата да не се повредеше ќе имаше над 35 поени .