Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Кога ќе изиграм некоја утакмица ГГ3+ и кога ќе ми заврши 1-1 страшно многу ми се сере. Бем ти живот, бем ти и Турци и све, не можеа ли уште еден да дадат.
Пари давам да сум на твое место. Јас кога играм гг3+ утакмиците завршуваат 0:4 или 4:0.
Јанг Бојс во фикс пред 1-2 недели у гости не се сеќавам со кој играа, за 50тина иљадарки, и во петокот Холандија 2 Jong PSV - FC Oss 4:0

Член од
23 август 2010
Мислења
39.845
Поени од реакции
116.007
Пари давам да сум на твое место. Јас кога играм гг3+ утакмиците завршуваат 0:4 или 4:0.
Јанг Бојс во фикс пред 1-2 недели у гости не се сеќавам со кој играа, за 50тина иљадарки, и во петокот Холандија 2 Jong PSV - FC Oss 4:0
Ма од утре ми почиња тенисот, кој го ебе фудбалот. :D

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ма од утре ми почиња тенисот, кој го ебе фудбалот. :D
Заборавив да кажам, Сити ме поздрави на 4 лифчиња со уплата од 1.000ка.
Порто, Бенфика, Атлетико Мадрид ми беа зицери, и нели малку ми беше дуплирање а ПСЖ ме заебаа 2 пати по ред и тоа квалитетно, и си реков да бирам помеѓу Сити и Тотенхем. И јас нормално нели, ги избрав Сити

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Заборавив да кажам, Сити ме поздрави на 4 лифчиња со уплата од 1.000ка.
Порто, Бенфика, Атлетико Мадрид ми беа зицери, и нели малку ми беше дуплирање а ПСЖ ме заебаа 2 пати по ред и тоа квалитетно, и си реков да бирам помеѓу Сити и Тотенхем. И јас нормално нели, ги избрав Сити
Мене ми е посигурно да играм екипа што два пати по ред не победила него ли екипа што два пати победила (збориме за екипи фаворити за титула) :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Денес Ман.Ун - Челзи ..дали да се игра гг

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Мене ми е посигурно да играм екипа што два пати по ред не победила него ли екипа што два пати победила (збориме за екипи фаворити за титула) :)
Знам, али се плашев дека некој ќе мисли исто како мене а мора и кладилниците да живеат од нешто нели
--- надополнето: 26 август 2013 во 03:06 ---
Најигран тип за натпреваров ќе е гг или гг3+, и ќе си заврши фино лепо без голови, ниту едните ниту другите нема да ризикуваат пораз од директен конкурент во 3то коло, и ќе се чешаме утре кај шо не не чеша.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А најпаметно би ви било и да не го играте мечот. Дерби натпревар па уште во Понеделник. А Челзи игра во петок со Баерн, а Јунајтед в недела со Ливерпул.
Заебано.

N

Nicky Santoro

Гостин
Фиорентина - катанија ГГ3+
Еве ви 100% сигурна од мене.Оваа да е играте а не челзи.И нека каже некој каде има најголем коефициент ќе му бидам благодарен.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Фиорентина - катанија ГГ3+
Еве ви 100% сигурна од мене.Оваа да е играте а не челзи.И нека каже некој каде има најголем коефициент ќе му бидам благодарен.
katanija nema da dade gol , najsigurno e 1
--- надополнето: 26 август 2013 во 03:21 ---

N

Nicky Santoro

Гостин
Абе уплати ти како што пишав погоре.Па ќе видиш после дали ќе даде или нема да даде.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.462
Од коцкарски аспект, најтешка ке биде за типување Манчестер...

Може да се проба, Ван Перси дава гол...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.877
Поени од реакции
67.462
Сум читал секакви анализи, but this one, tops the lot... :pos:

Syrianska - Djurgården 2 --- 2,00

Dobro jutro kako ste? Juce ja sjedim na balkonu, i onako prao fin dan kisa pada, pijem kafu, zapalio cigaru, uzivam u popodnevnom odmoru. Bio gladan, posaljem zenu da mi napece mesa i pristavi sataras, hljeb je sin kupio u marketu, salata bila paradjz. Udjem ja u kuci i pocnem rucati. Hrana vrhunska, uzivo u svakom zalogaju. Kazem ja sebi mogo bi popiti jedno pivo, i hop, uzmem ja Nektar jedan od 0,5 iz frizidera, sjede ko budali samara. Najedem se ja dobro, odem srati poslije tog, iserem se prao. Operem ja ruke i odem u dnevni boravak. Pogledam ja neki film od Dzeki Cena, ono vec se smrkava. Uz film jeo porodicni sladoled od jagode i cokolade. I po samom zavrsetku film zvoni meni telefon. Ja vidim neki nepoznat strani broj, reko ko je sad bokte jebo, kad ono moj stari prijatelj Mirko Popovic iz Svedske (otiso 91. tamo, radi na baustelu, ima dobru platu, igra fudbal i kladionicu u slobodno vrijeme). Raspricali se nas dvojica kad ce on meni imam ti ja brate jedan siguran par za sutra. Ja reko nemam ja para za kladionice. Kaze on moras ovo odigrati, nabavi nekako pare. Ja reko de reci par. Kaze on Syrianska- Djurgården 2. Kaze on meni ionako slaba Syrianska sutra igra bez nekoliko kljucnih igraca kao sto su Sow, Michel i jos neki igrac ne mogu se sjetiti kako se zove. Ja mu se zahvalim i pogledam ja tabelu kad ono Syrianska kod kuce od 10 odigranih meceva ima 1 pobjedu, 1 nerjesenu i cak 8 poraza. Jos gledam onako oslabljeni nemaju sanse da nesto naprave protiv kvalitetnijeg Djurgårdena. I ja posto nisam imao para prodam auto za 2000 eura i stavim sve na tiket. Srecno ko prati.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
Сум читал секакви анализи, but this one, tops the lot... :pos:

Syrianska - Djurgården 2 --- 2,00

Dobro jutro kako ste? Juce ja sjedim na balkonu, i onako prao fin dan kisa pada, pijem kafu, zapalio cigaru, uzivam u popodnevnom odmoru. Bio gladan, posaljem zenu da mi napece mesa i pristavi sataras, hljeb je sin kupio u marketu, salata bila paradjz. Udjem ja u kuci i pocnem rucati. Hrana vrhunska, uzivo u svakom zalogaju. Kazem ja sebi mogo bi popiti jedno pivo, i hop, uzmem ja Nektar jedan od 0,5 iz frizidera, sjede ko budali samara. Najedem se ja dobro, odem srati poslije tog, iserem se prao. Operem ja ruke i odem u dnevni boravak. Pogledam ja neki film od Dzeki Cena, ono vec se smrkava. Uz film jeo porodicni sladoled od jagode i cokolade. I po samom zavrsetku film zvoni meni telefon. Ja vidim neki nepoznat strani broj, reko ko je sad bokte jebo, kad ono moj stari prijatelj Mirko Popovic iz Svedske (otiso 91. tamo, radi na baustelu, ima dobru platu, igra fudbal i kladionicu u slobodno vrijeme). Raspricali se nas dvojica kad ce on meni imam ti ja brate jedan siguran par za sutra. Ja reko nemam ja para za kladionice. Kaze on moras ovo odigrati, nabavi nekako pare. Ja reko de reci par. Kaze on Syrianska- Djurgården 2. Kaze on meni ionako slaba Syrianska sutra igra bez nekoliko kljucnih igraca kao sto su Sow, Michel i jos neki igrac ne mogu se sjetiti kako se zove. Ja mu se zahvalim i pogledam ja tabelu kad ono Syrianska kod kuce od 10 odigranih meceva ima 1 pobjedu, 1 nerjesenu i cak 8 poraza. Jos gledam onako oslabljeni nemaju sanse da nesto naprave protiv kvalitetnijeg Djurgårdena. I ja posto nisam imao para prodam auto za 2000 eura i stavim sve na tiket. Srecno ko prati.
Кoј е овој Џастин Стручно Усавршен или Мичо Тулумба тие вакви анализи пишуваат еднашка имаше еден за тоа како на некој го фатило пролив :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom