- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.778
- Поени од реакции
- 115.713
Кога ќе изиграм некоја утакмица ГГ3+ и кога ќе ми заврши 1-1 страшно многу ми се сере. Бем ти живот, бем ти и Турци и све, не можеа ли уште еден да дадат.
е тоа боли .... а и ја ја имав гг3+Каков бот глуп сум... Рома у последен момент се премислив и место т2 ја стаив гг...
И си останав сеа со курот у раце, само Рома за 125 евра ме заеба...
Тапа ептен... Посебно зашто се пуштив по т2 прво ама викам ај да не заебат 1:1 да не заврши...е тоа боли .... а и ја ја имав гг3+
FT (0-1) 1-221:00 Нант - ПСЖ 2&3+ (2.60) или за похрабрите 2-2&3+ (3.60)
Доста добар коефициент за победа на ПСЖ денеска во златна копачка и мислам вреди да се изигра, сеуште без победа по два натпревари и мислам редно време е да тепаат денеска + се изнапромашија на предходната утакмица па мислам денеска ќе им се истурат на Нант со голови а ништо чудно и да примат пак некој гол така да големи се шансите за 2&3+ да испадне
FT (0-1) 1-2
Само сингл играње ако сакате добивка од кладилницава.. каков систем, каков тикет со повеќе утакмици - џабе си фрлив вчера пари на системско ливче и на обично со повеќе утакмици демек посигурните а од нив мора да те заебе некоја..
И тоа нее сјајно ама мора некако да се одиграе,секако ке има нервози и аналгини пиењеИли сингл, или играње на голови...Никако на конечен исход на меч...
И тоа нее сјајно ама мора некако да се одиграе,секако ке има нервози и аналгини пиење
Не знам зашо али јас не преферирам играње на голови,ногу ретко играам,можда моја грешка али тоа е...99% играм фиксови и тоа ако идам со голема уплата 2 или макс 3 утакмици идат на тикет...Најубавиот пример зошто да се игра на голови ти е Сити денес...
Или сингл, или играње на голови...Никако на конечен исход на меч...
Или Барса.Најубавиот пример зошто да се игра на голови ти е Сити денес...