Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.713
Кога ќе изиграм некоја утакмица ГГ3+ и кога ќе ми заврши 1-1 страшно многу ми се сере. Бем ти живот, бем ти и Турци и све, не можеа ли уште еден да дадат.

Член од
18 јануари 2013
Мислења
67
Поени од реакции
43
Каков бот глуп сум... Рома у последен момент се премислив и место т2 ја стаив гг...
И си останав сеа со курот у раце, само Рома за 125 евра ме заеба...
е тоа боли :( .... а и ја ја имав гг3+

Член од
18 јануари 2013
Мислења
67
Поени од реакции
43
леле ќутии..а шо е најтрагично овие ливорно у втора лига ги играв цело време гг, гг3+ , да даат два гола абе се растураја..коа глеам игра ливорно знам дека ќе има голеада али изглеа у прва поише ќе примаат одколку шо ќе даваат

А

Атомската мравка

Гостин
21:00 Нант - ПСЖ 2&3+ (2.60) или за похрабрите 2-2&3+ (3.60)

Доста добар коефициент за победа на ПСЖ денеска во златна копачка и мислам вреди да се изигра, сеуште без победа по два натпревари и мислам редно време е да тепаат денеска + се изнапромашија на предходната утакмица па мислам денеска ќе им се истурат на Нант со голови а ништо чудно и да примат пак некој гол така да големи се шансите за 2&3+ да испадне
FT (0-1) 1-2

Само сингл играње ако сакате добивка од кладилницава.. каков систем, каков тикет со повеќе утакмици - џабе си фрлив вчера пари на системско ливче и на обично со повеќе утакмици демек посигурните а од нив мора да те заебе некоја..

asml

Mugiwara 4 life
Член од
20 април 2010
Мислења
132
Поени од реакции
68
Наполи 1 3+
Атлетико 1 3+
ПСЖ 2 3+ , фала курцу ме врати у живот

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.222
FT (0-1) 1-2

Само сингл играње ако сакате добивка од кладилницава.. каков систем, каков тикет со повеќе утакмици - џабе си фрлив вчера пари на системско ливче и на обично со повеќе утакмици демек посигурните а од нив мора да те заебе некоја..

Или сингл, или играње на голови...Никако на конечен исход на меч...

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
И тоа нее сјајно ама мора некако да се одиграе,секако ке има нервози и аналгини пиење

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.222
И тоа нее сјајно ама мора некако да се одиграе,секако ке има нервози и аналгини пиење

Најубавиот пример зошто да се игра на голови ти е Сити денес...

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Најубавиот пример зошто да се игра на голови ти е Сити денес...
Не знам зашо али јас не преферирам играње на голови,ногу ретко играам,можда моја грешка али тоа е...99% играм фиксови и тоа ако идам со голема уплата 2 или макс 3 утакмици идат на тикет...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
некој да не знае некоја страна со калкулатор на пример да внесеш 3 коефициенти и да ти пресмета дали е исплатливо да се играат сите 3 дали ке си ќар

А

Атомската мравка

Гостин

Играње на голови за тие што ги бива за тоа, јас на пример ептен сум тапа со типови на голови и некако повеќе на среќа ми се гледа тоа..

Од она што приметувам кога играм сингл (1) воопшто не вреди да бркаш коефициенти помали од 1.7 на ливче сингл барем (2) идеални ти се коефициентите околу 2 горе-доле (3) најдобри ти се овие 2.50 (за 1/2 и 3+) па нагоре што често ги даваат на пример на појаки тимови како ПСЖ, Арсенал, Манчестер итн а кога играат со релативни послаби тимови и (4) и според мене најбитно никако играње на тимови од послаби “лиги“ туку само бркање на тимовите што редовно се борат за врвот или пак се борат за излез во европските купови значи тимови со традиција а не да бркам некакви си наводни соработки кои највеќе заебаваат.. По 3-4 утакмици неделно доста се немора повеќе, вакви 2 од 3 да ти испаѓаат со солидни коефициенти имаш солидна добивка. Ем раат си не се замараш со следење на повеќе утакмици/резултати и со ова обавезно зголемување на уплатата пропорционално како ти се зголемува фондот на добивки. Да ставаш поголеми пари на тикети со повеќе утакмици ми е ептен ризик мене..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
^Точно.

Еве ова ливче на пример , да не ме заебеше вчера Хофенхајм (3-3) денес ќе ми беше уплатено за 3000. Вчера погодив се , само Хофенхајм ме собори за 7000. Еве ова од денес ...

Сума сумарум , дадени 2000 , добиени 3650 ... Не е нешто , али не е и џабе. :)

Attachments

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.222
Баерн и Барса годинава потешко на голови... Посебно кога се без Меси и кога Нејмар им стартува од клупа...

Баерн почнаа некоја глупа тактика, со држење на топка...
Лани беа незаситни, и не ги болеше стап со кого играат, и пунеа до врв...

Сега гол два, и држи топка до бесвест...

2&3+ избегнувам на Баерн, исто и на Барса...

Бар дур не почнат поамбициозно да играат...

Kajgana Shop

На врв Bottom