Кладилница (Генерална дискусија)

B

Blade Torch

Гостин
A во спорлајф ја има кошарката Македонија - Литванија.
3.5 коша предноста за Македонија. Полна сала ..не знам . Не ми иде да изгубиме над 4 разлика.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Сампдорија - 1
Парма - 1
Каљари - 1
Челзи - 1 (по грешка ми ја пишаа :D )
Сандерленд - 1Х
Марсеј - 1
Франкфурт - Баерн - 2
Реимс - Лил - Х2
ВБА - Сотон - Х2
14 квота

Динамо З. - Х
Лидс - 1
Ст.Етиен - 1
Минхенгладбах - 1
22 квота

А

Атомската мравка

Гостин
Арсенал - Астон Вила 0:2 точен рез
Свонси - Манчестер 1:0 точен рез

825 коефициент :cool:

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
ahh bee shamrock skapana ekipa irska , 1-0 u 3 minuta primate gol i tolku zavrsite mrss:tapp: , lion si go fativ koj me terase da igram druga utakmica ke si imav 1200 cisti samo na lion :place:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Утре мислам многу ќе се играт Јунајтед , тешка утакмица ќе е таа според мене ма да и јас би ја или ќе ја одиграм 2ка , исто и Ливерпул ќе е тешка без Суарез утре против одличниот дефанзивен тим на Стоук 0-2 г тука би типувал , Баерн 3+ мислам е сигурна таа 1.40-1.50 би требало да е коефициентот, ме чуди коефициентот на Војводина 1.65 против тим кој лани влезе во прва лига , Валенсија т12+ нема кај да бега ама може и 1 да се изигра против распаднатата Малага (според мене за опстанок ќе се борат годинава) .
Како сингл ги гледам Сандерленд , добро се појачаа годинава мислам дека ќе ги добијат на Фулам .
Ливерпул не ја стигнав да ја уплатам , Сандерленд ја сменав гг ама тапа утакмица се надевам второ ќе биде подобро , ама баерн бре не можат уште 2 гола да дадат .:facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.836
Поени од реакции
67.253
Баерн Минхен не ги интересира противничкиот гол...

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Баерн се да ви ебам по 10 гола давата сега неможевте уште еден.
Поздрав до сите Арсенал фанови, колку пати ме има заебено само она, и реков еднаш не ја ставам повеќе никогаш и не сум ја ставил.

B

Beck's

Гостин
Си ги вратија парите за трансфери клубовите денеска, глеам Арсенал планираат конечно да купат некој

Kajgana Shop

На врв Bottom