- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
gi odigrav LYON - 2 i SHAMROCK -2 na 1005 denari ,a pa se nadevame dobiten ke sum
ne mi e sigurna ama ja igrav,, mislam deka lion e podobar mnogu klasi od сошо , iako igrat so mladi nepoznati za nas igraci , nemam posebna pricina da go igramШто толку ви е сигурна Лион 2 ?
Браво све да ви ебам. 6/7 утакмици им се ГГ, а сега овие неспособниве не можат гол да дадат.Треба да се воведе во тенис пример: Ѓоковиќ и плус 22.5 гема. Би требало околу 2 коефициент да прави таков тип.
Иначе за денес:
Марибор 3+ 1.53
Надал - нема тајбрејк 1.61
Ѓоковиќ 22.5+ 1.72
Гројтер ГГ 1.72
Брага ГГ 2.00
Лион 2 2.10
Сакав и Черноморец 1, ама кој кур се тие па да имаат 1.60 против било кој во лига.
За СандерлендУтре мислам многу ќе се играт Јунајтед , тешка утакмица ќе е таа според мене ма да и јас би ја или ќе ја одиграм 2ка , исто и Ливерпул ќе е тешка без Суарез утре против одличниот дефанзивен тим на Стоук 0-2 г тука би типувал , Баерн 3+ мислам е сигурна таа 1.40-1.50 би требало да е коефициентот, ме чуди коефициентот на Војводина 1.65 против тим кој лани влезе во прва лига , Валенсија т12+ нема кај да бега ама може и 1 да се изигра против распаднатата Малага (според мене за опстанок ќе се борат годинава) .
Како сингл ги гледам Сандерленд , добро се појачаа годинава мислам дека ќе ги добијат на Фулам .