Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Ааааарсенал:mad::mad: :mad: Господ краста да ви даде и нокти од орел да се драпате. Да ви ебам се што ќе ми душа посака:mad:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Овие се најзаебани што паѓат толко коеф.

Ева ја и металург 1-0 срање од ден сите тикети ојдоа во канта.
1000 ta bile ta ne, posle uspesen den od vcera greota e da kukam i da se zhalam denes, do negde mie krivo na prviot tiket sho me padna samo arsenal gg, ama jbg toe ;)
uspat najdov i dobro info za utakmicava na edna strana, i dopolnitelno me predomisli da ja izigram eve sto najdov:

San Fernando je u borbi za opstanak . Ovo je za njih iznimno vazna utakmica , a protivnik im ej druga momcad Granade koja je trenutno 7.ekipa lige i ne mogu nikako doci do 4. mjesta koje bi vodilo u playoff . Granada je danas u problemima . Nedostaje im dosta igraca . Nedostaju : Fran Morante, Marcelo i Álvaro Vega ( oni su suspendirani ) dok im se prvi golman , Dimitrievski ozljedio u prosloj utakmici . Takoder nedostaju i Titis i Machi . Zbog silnih izostanaka , Granada B je pozvala 7 igraca iz mlade momcadi da se prikljuce prvoj ekipi . San Fernando je doma skroz solidan . Ostvario je 7 pobjeda 6 remia i samo 3 poraza. Tako da doma prikazuju dosta dobar nogomet . Danas ce biti uzarena atmosfera i domaci navijaci danas zele samo pobjedu . Ni x nebi bio zadovoljavajuci . Pogotovo kada se zna u kakvom stnaju Granada dolazi na ovo gostovanje . Granada je u gostima na omjeru 5 pobjeda 1 remi i 10 poraza . Kada se pogledaju silni izostanci , i ogromna motivacija domacina da izbori opstanak , pobjeda domacina se cini vrlo realnom .sretno!

Последно уредено:
Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Се мислев меѓу Фиорентина и Аталанта и нормално си ја избрав Аталанта. :)

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
У кои кладилници го спуштаат коефициентот за сингл уплати на нормални типови како 1Х2, 0-2, 3+, Н1 и тн ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
У кои кладилници го спуштаат коефициентот за сингл уплати на нормални типови како 1Х2, 0-2, 3+, Н1 и тн ?
во моцарт правеа така, им одиш со 500 уплата ми го пушта а ако ставиш 3-4к на понизок коефициент ти го пушта бар така беше..

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Овие Сасуоло играат ко финале ЛШ да им е ебате! Златна Катанија гг3+ си влегува, Аталанта гол не можат да дадат...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Аталанта бе дрва едни дрвосани дома еден ебан гол немозете да дадете.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
во моцарт правеа така, им одиш со 500 уплата ми го пушта а ако ставиш 3-4к на понизок коефициент ти го пушта бар така беше..
Ја знам у копачка спуштаат коефициент на сингл .. по другиве ретко иам сингл играно. Дај ако некој има информација која кладилница е најдобра за сингл нека сподели :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ја знам у копачка спуштаат коефициент на сингл .. по другиве ретко иам сингл играно. Дај ако некој има информација која кладилница е најдобра за сингл нека сподели :)
па бетсити ти е најдобро пошто ти прима било каква уплата, копачка незнам дали е ист газда секаде или до вработениве..во Ск викаа дека се примале уплата, кај нас неколку пати ме имаа враќано или па извади или па додади некоја глупости.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
па бетсити ти е најдобро пошто ти прима било каква уплата, копачка незнам дали е ист газда секаде или до вработениве..во Ск викаа дека се примале уплата, кај нас неколку пати ме имаа враќано или па извади или па додади некоја глупости.
Епа затоа прашувам ... која е така најпријателска за играње сигнл? Еве Копачка од прва ја елиминирам зашто е катастрофа. Играм хендикеп кошарка и бам од 1.85 на 1.7 на сигнл, на тикет со поголеми коефициенти останува 1.85 а ја врзувам со некои зицери по 1.2 1.3 и пак ја намалува на 1.7 ... нонсенс.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Локалните обложувалници не прават проблем. Јас имам играно сингл за 1000-2000 ден во Барса и Плеј-ин и коефициентот е ист. Спортлајф се лигавеши и се прават паметни.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Ми иде ливерпул да одам и да ја ставам ол ин, шо ги земав парите од вчера.[DOUBLEPOST=1396796609][/DOUBLEPOST]Знам хокеј играв во спортлифе за 1000 и коеф ист си беше, незнам што зборувате освен ако го намалуваат на поголеми суми.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
i evrogol e ista, pred nekoj den odam da igram singl na rakomet h2 (1.90) so 2500 uplata i gledam na livce 1.75 koff rezil, drugarov moj ja uplati so 500 1.90 si beshe koff, a uste pogadno mi e ko ke uplakjam ko ke mi recat deka ne mozi singl da se igra kosarka deka mora so uste edna da e svrzana mi idi site da gi ubijam tamu ... sportlife mislam deka e najdobra do sega ne sum imal problem so koff kako sto mi bese vo evrogol.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Локалните обложувалници не прават проблем. Јас имам играно сингл за 1000-2000 ден во Барса и Плеј-ин и коефициентот е ист. Спортлајф се лигавеши и се прават паметни.
Малце да објасниш, да споделиш некое искуство. Еве зборувам за стандардни уплати од 500-1000, не повеќе.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
vo sportlife sum igral so 2700 najmnogu, i nemav nikakvi problemi a i tamu imam uplateno preku 20tina singl utakmici i samo ednash beshe smalen koff, sepak mislam deka sportlife se najdobri za singl

Kajgana Shop

На врв Bottom