- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.355
- Поени од реакции
- 7.117
сан антонио > 91,5
3/3За утре.
Atletico-MG - Gremio 1 (2.15).
Мислам дека е време за победа на бандата од Роналдињо. Шест натпревари немаат победа, последни се на табела после 3 одиграни кола, а го имаат можеби најдобриот тим во лигата. Причината за тоа ја гледам во настапите во Копа Либертадорес. Секогаш пред да настапат во КП, ги одмораа главните играчи (да се живи и здрави, добри пари фатив играјќи против нив).
Сега, откако се пласираа во полуфиналето, може малку да здивнат и да го консолидираат тимот. Следен натпревар во КП играат дури на 4 Јули.
Минатото коло против Сао Паоло имаа доста шанси и удари на голот, но немаа среќа.
Коефициентот за кец е одличен, Гремио се слаби на гости... би требало да биде 1, барем вреди ризикот, добар е коефициентот.
Исто така, за утре разгледајте ги Brunei DPMM - Warriors и Ham-Kam - Strømmen, можно е да има соработка помеѓу екипите, или можеби чиста коинциденција... На вас е да одлучите.
И јас размислив на таа варијанта. Не за друго, Италија нема причина да игра. А кога Италија нема причина да игра, најчесто не играИрска У21 - Италија У21 ќе биде 1X? X им треба на двете за да се пласираат понатаму, ама не ми се ризикува.![]()
Tores-tips го излажал.Зоран Буревесник ја пиша Македонија демек 2-1 па ако сакате пробајте ја, инаку он ја кажа и Пелистер - Напредок 2ка кога играа.
Tores-tips го излажал.![]()
Јас прашав ама најдов инфо дека мечот се играл од 19:45 па избришав.Кој праша за Русија - Бразил 13-7