Чим има нешо Hyosungaskama не е добар . Ова ти е право кинеско Гомце.asterix_m напиша:Шо ке ми кажете за овој мотор некои подетални информации и искуства
Комшијата има ваков и знам само дека си залепи Aprilia налепници на него и сите да го мислат демек вози Aprilia мотор.asterix_m напиша:Шо ке ми кажете за овој мотор некои подетални информации и искуства
Ахахаха добра фината, а шо вика за мотророт воопштоJane напиша:Комшијата има ваков и знам само дека си залепи Aprilia налепници на него и сите да го мислат демек вози Aprilia мотор.
Можеш, ке отидеш на автопазар има до 50 сс се околу 1200-1300 евраSomebody напиша:Ej a Gilera ili Aprilija na staro za kolku mozat da se najdat ?? do 1500 evra moze li ?
И мене така ми кажуваа, ама некои од форумов ме нападнаа.dexter напиша:Велат запчаниците биле пластични на кинеските скутерчиња.
Го немам прашано, ама пред некој ден го зема. Имаше априлиа 50цц го смени за таков како на сликата.asterix_m напиша:Ахахаха добра фината, а шо вика за мотророт воопшто
100 пати кажав по форумот. размислете логички: Дали е возможно да бидат пластични??? Дали ќе го поднесат оптоварувањето кое го ствара преносот. Тоа е само глупа пропаганда или урбан мит.dexter напиша:Велат запчаниците биле пластични на кинеските скутерчиња.
Непосредно откако ја отворив темава лани, си купив Априлиа. Пред да ја купам, седнав на Априлиа да ја пробам, па кога седнав на кинеските да ги пробам беше како да седнувам на точак. Можеби на прв поглед кинеските се нашминкани, поготово новите модели кои ги донесоа оваа сезона, но квалитетот на Априлиа е несомнен. Стабилност (у пичку матер се тешки, кинеските се како ветрушки), издржливост и неподложност на расипување (кинеските кои ги купија лани,оваа година тропаат како тенџериња), разликата е очигледна. Кој возел, знае. Исто како и кај автомобилите.Volkswagen напиша:Дечки...дај не го тупите многу...Апрлија...маприлија. Така викаа на почеток и за Daewoo,Hyndai па ги надвозија европските коли...
Ако си го чувате моторчето, сервис, масло, бензинче...ќе ве носи било каде и колку сакате. Не би дал 2500 за тротинет...