Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.223
- Поени од реакции
- 34.514
А што би земал за тие пари?Garfield напиша:Glup muabet. Vo sekoj slucaj, za tie pari, ne znam, jas ne bi zemal nikogas, ama vkus e vkus.
А што би земал за тие пари?Garfield напиша:Glup muabet. Vo sekoj slucaj, za tie pari, ne znam, jas ne bi zemal nikogas, ama vkus e vkus.
Така де.. Почнаа да забегуваат ептен од темата.brachko напиша:А бе алооо луѓе, збориме за морорчиња од 650-700 евра, вие сеа праите муабет за некои 1300-1500 евра. Да не го утнавте муабетот малце?
Ова е па најголемата невистинаIV43 напиша:Od koa ke im pomine garancijata,ako ti se rasipe nekoj od delovite(a delovite ne se nekoj kvalitet)nema kaj da si najdes rezerven del.
Мистичен напиша:Ова е па најголемата невистина
Секој увозник мора да обезбеди сервис и резервни делови. И Хелена моторс и тие на плоштад имаат овластени сервиси, како и сите други.
Abe gi ima,ama tesko e da se najdat,te vlecat po 2 meseci za 1 glup del.
Istiot del za kineskiot motor,e isto tolku pari kolku za edna aprilia.Pa skapo e da go eam
Porano imase a moze ima i uste dole u toa trgovskiot u aerodrom(ne mi teknuva kako se vikase) u toj red so cosmofon zgradata sto e.Мистичен напиша:Ова е па најголемата невистина
Секој увозник мора да обезбеди сервис и резервни делови. И Хелена моторс и тие на плоштад имаат овластени сервиси, како и сите други.
Него да не знае некој кај ги продаваат KYMCO, оние поголемките ко од НИКОБ што ги возат, чув дека биле околу 1100 еур.
Да, да закон се!!! Јас си купив едно и мислам дека екстра ако продолжат вака ке станат најбољи и свет!brachko напиша:А бе алооо луѓе, збориме за морорчиња од 650-700 евра, вие сеа праите муабет за некои 1300-1500 евра. Да не го утнавте муабетот малце?
E како да не бил ко на Пони точак, и на мојава Априлиа е ист ко на Пони, види! ))Mandrak напиша:Не ве разбирам, како ви се вози скутер? Тоа рамот како на „Пони“ точак му е, како тротинетче на со мотор му е конструкцијата!
Tokmu taka, golem, saglam, merak, a ne skuterce.Mandrak напиша:За 1500 евра ќе купиш Yamaha Virago 535 возена и во одлична состојба.-Јас за толку ја продадов мојата пред некој месец