Киднапирања или мистериозни исчезнувања?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

zmijata

И ондак то...
Член од
2 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
3
A toa bratuchedae ili tetka shto i bila shto ja izprajkala razbrav deka stradala od nekoja psihichka bolest,pa nishto chudno taa da e vmeshana.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Се согласувам со POWER-MKD, мислам дека некој од блиските роднини или селаните имаат вмешано прсти во случајов. Не е возможно на сред бел ден во толку мало место, без ниту една трага да се случи такво киднапирање. Дури и истото да е случено, едноставно мора да било во соработка со некој тамошен жител.
Сепак, се надевам дека Анѓела каде и да е, е здрава и жива.:icon_neut

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Малце ми е смешна приказната за киднапирање и човечки органи а уште повеќе продавање на детево на трговци кога во тој реон децата на прсти се бројат и секој ги знае и ако ги снема одма прашуваат за нив.
Второ :околу 7% до 11% од Ромите родени во рм не се заведени во книгата на родените тие буквално како да не постојат ,што значи и лесно можат да испарат никој не се интересира за овие деца дали се живи или мртви дури ни социјалните служби кои редовно ги собира
Некако нелогично ми е да киднапираат дете во реон каде нема многу деца и каде сите се знаат ,зошто би иделе во мариово кога ене каде им е шутка и дури ида пријават цајканите сериозно нема да го сватат случајот ќе мислат дека нивното дете некаде питачи или се проституира.
И мене ми е дотолку смешно што не би сакала да верувам дека е вистина но за жал е обратното ,сеуште мислиме дека такви работи би требало по логика од премногу гледање амерички филмови да се случуваат некаде во некое америчко гето но за жал сето тоа се префрли и се случува тука, па нели до пред неколку месеци на територија на косово открија болница за нелагално пресадување и шверц со органи... не би сакала да верувам во најстрашното се надевам дека малото душиче што побрзо ке го најдат.

Цајканче

Мафијаш
Член од
19 јули 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
Дури ни кучињата не можеле да ја најдат.......

За некои ритуали е киднапирана изгледа......

не знам бе шо е ова барајте у италија...можда е таму негде трговија со луѓе

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Леле,ова се пострашно да го ебам,страв да ти е од дома да излезеш.Еве во Струмица некое бело комбе овие денови минало низ ѓупскава маала и им пријделе на некои мали деца со памук во раката(најверојатно за онесвестување) но на нив грозно им мирисало и избегале.Што да не ќе тераат откуп од ѓупциве кои живеат во колиби.ОРГАНИ се во прашање.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Денес се зборува дека во Радовиш имало некое црно комбе, без табли, кружело низ циганската маала. Викаат дека некое циганче го немало цел ден, изгледа било киднапирано.

N

navivacka

Гостин
ц ц ц се ежам при самата помисла што би можело да се случи,некои мислат дека родителите биле вмешани,други дека е киднапирано...за жал нема да дознаеме...Колку ли само сакам да се пронајде Ангела а оние кои го сториле тоа да ги осудат на смрт...како не ги е жал за мало и невино детенце?па и читам дека уште кружеле такви сомнителни комбиња:tapp:до кога вака бе до кога:nesvest:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.986
Поени од реакции
23.185
Денес се зборува дека во Радовиш имало некое црно комбе, без табли, кружело низ циганската маала. Викаат дека некое циганче го немало цел ден, изгледа било киднапирано.

И во Струмичките села лугето викаат дека имало некое бело комбе што кружело цел ден и било многу сомнително..:toe:..Ама нема некое исчезнато дете..

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
MVR kako i sekoga zgresi sto vednas ne dade nagrada za bilo koja informacija. Taka, nekoj barem 1 ke se polakomese i ke kazese nesto za angela. Narodot e bez pari i trebas da igras na karta za paricna nagrada. Ama ete mvr si e mvr debili!

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Е сега jас колку што имам чуено , незнам баш точно каде, на родителите им било оставено во пластмасово кесе детето без органи. Во Струмица шетало комбе, привлекле и некое дете , но детето паметно па избегало со време. Се претпоставува дека и Ангела има завршено на тоj начин. Во секоj случаj ова стана ко Америка , од сред улица ке ти приберат детето и после мисли му jа каде е.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Само да се трачарело и да се измислуваат приказни ццц, немаат попаметна работа луѓево :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom