- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Ништо, очекував многу полесна група за Манчестер Ј. Оваа, во споредба со другите години е лудило.
На Барса групата е потешка бе, ја имаме Бенфика, if you know what i mean...А и Барса една тешка група, што да ти расправам, ама се фативте за Јунајтед... .!.
Пубо удај се за некоја Србинка отколку в‘ езероРеал, Сити, Јуве и Дортмунд, вака ако испаднеше ќе одев да се удам везеро.![]()
Мене пак групата на Ливерпул ми е баш според очекувањата... oh waitНишто, очекував многу полесна група за Манчестер Ј. Оваа, во споредба со другите години е лудило.
Ko Павлов со песот се Манчстерчињава бе.Мене пак групата на Ливерпул ми е баш според очекувањата... oh wait![]()
Не ми пречи кога имаат лесна група, послатко е кога ке испаднат.Ништо, очекував многу полесна група за Манчестер Ј. Оваа, во споредба со другите години е лудило.
Toј Роналдо што вчера направи да малиот на Шакира трча ко куче по него? Е да, некој ќе освојува тимски трофеи, некој индивидуални. Впрочем поентата на фудбалот е тимската игра, затоа и овие награди ги сметам за глупави и треба да се укинат.Некој нека му ги скрати маките на Роналдо и да заврши церемонијава. Ќе заплаче на бина. Не сакаа и годинава да му ја дадат на Меси па ја дадоа на вториот најдобар, Иниеста.