Квалификации за европските натпреварувања

C

Castiel

Гостин
Ама они вредат повеќе ќе поминат.... Џони експертиза сеа ќе дојде ќе изнапише глупости за са испадне во право.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Iskreni cestitki od mene, zasluzeno odite ponatamu

Malmo ne pokazaa nisto i ne znam kako se prvi tamu.

Iako ne pcuevte i ne navredvite vo 51 min so "MRTOV S... DOBAR S.." vi cestitam na sportski plan.
Толкав е кваалитетот на лигата, за да со вакваа игра да бидат први.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.323
Поени од реакции
11.712
Лигата им е таква и сите утакмици ги решаваат со притисок од 20-30 минути низ текот на натпреварот.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Лигата им е таква и сите утакмици ги решаваат со притисок од 20-30 минути низ текот на натпреварот.
Затоа не можам да ги фатам 1&3+ и 2&3+ крв им ебам неспособна. Затоа денес ми надокнадија за сите изгубени ливчиња летово:vozbud:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Џони Вајсмилер да се јави на рецепција со неговата transfermarkt статистика :kafence:
Да ама Џони исто така ги погоди Пелистер со Лех(точен резултат) и Шкендија дека ќе го исплеска ХЈК баш со таа трансфермаркт статистика... Ама кога ќе промашам први сте да напишите #фиромци

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Svedksa Finska Norvegija i Danska ovie ekipi od ovie drzavi ne se mnogu jaki, ne znam sto Se Palime mnogu, jas od pocetok kazav Vardar ke pomine so Malmo, mnogu Po lesno da igras so Malmo Od Kolku da igras so shampionot Na Kazakistan ili Od Azerbejxhan...

Bravo Za Vardar posle tolku godini sto go smeni malce filmot jas veryvam deka Shkendija I Vardar ke igrat Na 4 kolo Za Evropa liga I barem Edna ke stigna Na grupnata faza

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да ама Џони исто така ги погоди Пелистер со Лех(точен резултат) и Шкендија дека ќе го исплеска ХЈК баш со таа трансфермаркт статистика... Ама кога ќе промашам први сте да напишите #фиромци
Ти не гаѓаш нешто страшно, одиш на фаворитот со муабет „ќе му ја дупнат глата“ пошто имаат поскапи играчи и зимале поголема плата.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти не гаѓаш нешто страшно, одиш на фаворитот со муабет „ќе му ја дупнат глата“ пошто имаат поскапи играчи и зимале поголема плата.
Па 90% излегуваат баш така....тоа не е трескање глупости туку реалност..и за Шкендија напишав дека ќе му ја дупни глата на ХЈК и тоа не беше фаворит туку беше натпревар 50-50 и според некои стручњаци ХЈК биле појаки...Вардар досега пред Малмо играше со Стеауа,Апоел,Динамо З и Бате Борисов..сите екипи беа фаворити,имаа поскапи играчи и земаа поголема плата..оти тогаш Вардар не помина?..ете еднаш од пет пати ќе се погодат околностите(илјада промашени шанси на Малмо на првиот натпревар каде имаа тотална доминација) и ќе поминат..затоа фудбалот е интересен.

А точен резултат да погодиш и тоа како е страшно иако некои фанови на Пелистер беа во заблуда дека парите не играат улога

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па 90% излегуваат баш така....тоа не е трескање глупости туку реалност..и за Шкендија напишав дека ќе му ја дупни глата на ХЈК и тоа не беше фаворит туку беше натпревар 50-50 и според некои стручњаци ХЈК биле појаки...Вардар досега пред Малмо играше со Стеауа,Апоел,Динамо З и Бате Борисов..сите екипи беа фаворити,имаа поскапи играчи и земаа поголема плата..оти тогаш Вардар не помина?..ете еднаш од пет пати ќе се погодат околностите(илјада промашени шанси на Малмо на првиот натпревар каде имаа тотална доминација) и ќе поминат..затоа фудбалот е интересен.

А точен резултат да погодиш и тоа како е страшно иако некои фанови на Пелистер беа во заблуда дека парите не играат улога
Ако е вака како што кажуваш, немаше да кинеш живци во темата кладилница туку ќе ставаше слики од Малдивите.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако е вака како што кажуваш, немаше да кинеш живци во темата кладилница туку ќе ставаше слики од Малдивите.
А од кај знајш дека не сум на Малдивите?

Kajgana Shop

На врв Bottom