Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Aнгола изгубила од Зеланд :pos: ебати тоа што работа ќе беше..сега први а? среча у гз имаме :giggle:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Леле еј, не ми се верува од која репрезентација изгубивме :facepalm:
Абе тактика е тоа од Лазовски. Знаеше дека ќе бидеме први, им ја пушти на Ангола да ги израдуваме малку и за да не го оптовари тимот. Се е со план, ние не разбираме :icon_lol:

H

HITCH

Гостин
Ама и ти си го загубил хуморот некаде, ај провери по комшии, па ако не го најдеш пријави во полиција...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
У петок у 2 мислам.
Така треба ама Венецуела како домаќин може да бира кога ќе игра така да најверојатно тие ќе го земат тој термин.
Тоа со сигурност ќе се знае утре

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе каков Хорфорд со Кореја едвај победија во последна четрвртина, Кореја просечна висина 180 сантима и ги натскокаа, нема да има оправдување ако се изгуби од овие

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Доминикана малку ја фатив со Кореа..дрва се..само добра одбрана и ќе се изгубат..лоши шутери се,тоа сигурно.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
незнам шо мислите толку дека ангола е јака... че видите вечер или одвај че победат или че изгубат од нов зеланд.
ние намерно изгубивме од ангола да ја добиеме русија, чиста работа :P

ВРЕМЕ Е ЗА НАПЛАТА НА ДОЛГОВИТЕ!!! :vozbud:

ова ми е пост од денес во темата македонија-нов зеланд на страна 34.
ЛЕЛЕ КОЛКУ СУМ ДОБАР!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ама и ти си го загубил хуморот некаде, ај провери по комшии, па ако не го најдеш пријави во полиција...
то е така зато шо секој кој стаса сега има компјутер и нема појма од кошарка, туку само лупа глупости! :tapp:

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
На крајот по се изгледа вечерва ќе има борба кој НАС да не избегне во четвртфинале....како и што навестив малку вчеравечер во една друга тема...:)

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
И сеа за кого да урлам? Русија или нигериве?

Kajgana Shop

На врв Bottom