Квалификации за ОИ Лондон 2012 - Каракас ( 2 - 8 јули, 2012)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ви реков дека нема шанси сите 4 европски селекции да пројдат у полуфинале. :свиркам:

Секогаш мора да има изненадување, но мислам дека доволно е едно и дека ќе остане само на Нигерија.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Подобро со Нигерија да се сретнеме отколку со Грција ако загубевме таму ни паѓа во вода победата во Литванија, пошто тука влогот е голем Олимпијада вака во секој сегмент сме подобри од нив до наредното ЕП. Уште да победиме денес и имаме право на грешка во полуфинале.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Аман бе само мене ли не ме израдува ова, повеќе ве израдува ова од победа на Македонија...:confused:
Јас исто не се израдував зошто мислам дека гејците може и намерно отпаднаа заради кризата во земјата и може не ни сакаа да се пласираат. Очајно и незаинтересирано играа, а во група газеа. Сомнително ми е мене ова!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Нигеријаааааааааа!..Братска Нигерија :pos:
Браво браво.

P

PewDiePie

Гостин
Ќе чекам прво да победиме ние па да се израдувам на поразот на педериве.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.130
Поени од реакции
8.077

НИГЕРИЈА била и ке биде ТЕРМИНАТОРОТ на "ФАВОРИТИ"

ЗА СИТЕ "ЕКСПЕРТИ " ШТО ЈАДЕА ЛАЈНА ( А НЕМААТ ВЕЗА ОД КОШАРКА) ПРОТИВ АФРИКАНСКИТЕ ЕКИПИ = ГРЦИЈА БИЛЕ ФАВОРИТИ :drk:

ВЕЧЕР И ЛИТВАНИЈА СИ ОДИ ДОМА !
како голем аналитичар(озбилно не прам мајтап)
шо предвидуваш за Македонија?(ама искрено)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Јас исто не се израдував зошто мислам дека гејците може и намерно отпаднаа заради кризата во земјата и може не ни сакаа да се пласираат. Очајно и незаинтересирано играа, а во група газеа. Сомнително ми е мене ова!
Абе ако сека нека цркнат циганите јужни, ништо повеќе не заслужија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Црнците ги победија ѓупците. Браво Нигерија браво :cuc:
Би било фино ние да одиме во 1/2 финале да ја средиме Литванија а после во дуел за трето Нигерија да ја исплеска уште еднаш :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кој бе намерно испаднаа, нели гледаш дека утакмицава се решаваше до последна секунда. Да сакаа да испаднат порано, у 3/4 немаше да запнат. Проблемот е Европјаните, а гледам и Балканциве (читај:ние) сме премногу потценувачки настроени спрема афричките земји, демек тие не вредат, па ние им ги “пуштаме“...:свиркам:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Зошто ми е толку ќејф, ќе се радувам се до почетокот на Македонија после планирам да ја славам победата на Македнија. Ај да видиме дали ќе се комплетира денот.

Член од
7 јуни 2012
Мислења
267
Поени од реакции
500
како голем аналитичар(озбилно не прам мајтап)
шо предвидуваш за Македонија?(ама искрено)
не сум јас аналитичар нити гатач .......али ги разбирам работиве многу повеке од некои лугје кои мислат дека многуразбираат кошарка, а до пред турниров поим немаа за НИгерија, Ангола итн...................

за Македонија.................тешко.................шутот за 3 ако не служи многу добро.........секако скоковиве на Доминиканска се огромен фактор и играта под кош!

(а и Доминиканска досега пуцаше многу лошо за 3 на турниров и не ја играат воопшто нивната препознатлива игра)

и секако БО да оди преку 20 !

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Него не се радувајте пред време,за недај боже и нас да не снајде нешто.. да не биде после само црнци на олимпијада..:cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom