- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Аман бе само мене ли не ме израдува ова, повеќе ве израдува ова од победа на Македонија...
Јас исто не се израдував зошто мислам дека гејците може и намерно отпаднаа заради кризата во земјата и може не ни сакаа да се пласираат. Очајно и незаинтересирано играа, а во група газеа. Сомнително ми е мене ова!Аман бе само мене ли не ме израдува ова, повеќе ве израдува ова од победа на Македонија...
како голем аналитичар(озбилно не прам мајтап)
НИГЕРИЈА била и ке биде ТЕРМИНАТОРОТ на "ФАВОРИТИ"
ЗА СИТЕ "ЕКСПЕРТИ " ШТО ЈАДЕА ЛАЈНА ( А НЕМААТ ВЕЗА ОД КОШАРКА) ПРОТИВ АФРИКАНСКИТЕ ЕКИПИ = ГРЦИЈА БИЛЕ ФАВОРИТИ
ВЕЧЕР И ЛИТВАНИЈА СИ ОДИ ДОМА !
Абе ако сека нека цркнат циганите јужни, ништо повеќе не заслужија.Јас исто не се израдував зошто мислам дека гејците може и намерно отпаднаа заради кризата во земјата и може не ни сакаа да се пласираат. Очајно и незаинтересирано играа, а во група газеа. Сомнително ми е мене ова!
Кој бе намерно испаднаа, нели гледаш дека утакмицава се решаваше до последна секунда. Да сакаа да испаднат порано, у 3/4 немаше да запнат. Проблемот е Европјаните, а гледам и Балканциве (читај:ние) сме премногу потценувачки настроени спрема афричките земји, демек тие не вредат, па ние им ги “пуштаме“...Јас исто не се израдував зошто мислам дека гејците може и намерно отпаднаа заради кризата во земјата и може не ни сакаа да се пласираат. Очајно и незаинтересирано играа, а во група газеа. Сомнително ми е мене ова!
не сум јас аналитичар нити гатач .......али ги разбирам работиве многу повеке од некои лугје кои мислат дека многуразбираат кошарка, а до пред турниров поим немаа за НИгерија, Ангола итн...................како голем аналитичар(озбилно не прам мајтап)
шо предвидуваш за Македонија?(ама искрено)
Не биди расист и Бо е (Македонец)Него не се радувајте пред време,за недај боже и нас да не снајде нешто.. да не биде после само црнци на олимпијада..
мене многу ме израдуваАман бе само мене ли не ме израдува ова, повеќе ве израдува ова од победа на Македонија...