- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
голманов на босна за првиот гол уште да се потреше на стативата фалеше застанал скроз на крај. Ако држат босна 2-1 вака може да напраат грешка некоја Португалциве тапа се назад
За да бидеш модерен и фенси треба да навиваш за два клуба што се во топ 5 во една земја, како и да е на едниот ако не му иде, другиот ќе победува.. хинт: џеко, сити..^ За Кристината навиваат они, остај ги, модерни сакаат да бидат.
И која е разликата од ние шо навиваме за Кристина со вие што навивате за Џеко !?^ За Кристината навиваат они, остај ги, модерни сакаат да бидат.
Prviov e ubav, vtoriov ne bas.И која е разликата од ние шо навиваме за Кристина со вие што навивате за Џеко !?
Педерче??Ајде Босна знам дека можете да ги тепате Португалциве на чело со педерчето што се одзива на името Кристијано Роналдо ..
Да ги тепаат не, али да дадат уште еден гол кој ќе ги пласира на ЕП и тоа како можат, знаејќи дека Португалија од Данска и од Кипар примаа по 3 гола.. Само еден гол до 60та минута ги вади португалциве сега, ако се бранат во второ полувреме и тоа како ќе го примат..Ајде Босна знам дека можете да ги тепате Португалциве на чело со педерчето што се одзива на името Кристијано Роналдо ..
Меееееееееееесиииииииииии, Мееееееееееееесиииииииииииииииииии, Меееееееееееееееесииииииииииииииииииииииииии !!!Балканска љубомора??? Си навивав јас за Хрвативе.Што има врска...и да Кристина им го вкопа и тоа како.Секогаш на мета на хејтерите секогаш со поголема желба за докажување.КР7!!!
Кој бе навива за Џеко, навивам за Босанците затоа што сакам да го постигнат најголемиот фудбалски успех во нивната историја плус португалците ми се еден од најгадните народи у Европа.И која е разликата од ние шо навиваме за Кристина со вие што навивате за Џеко !?
Џеко за Кристина е Давид Хаселхоф.Prviov e ubav, vtoriov ne bas.
Од машка перспектива може е така, не се мешам во вкусови :РКој бе навива за Џеко, навивам за Босанците затоа што сакам да го постигнат најголемиот фудбалски успех во нивната историја плус португалците ми се еден од најгадните народи у Европа.
Џеко за Кристина е Давид Хаселхоф.
? Сакаш превод?Меееееееееееесиииииииииии, Мееееееееееееесиииииииииииииииииии, Меееееееееееееееесииииииииииииииииииииииииии !!!