- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Utre na evrospot 12:00 zdreb
13 часот.Utre na evrospot 12:00 zdreb
ми го зема постот од устаестонија - ирска
црна гора- португалија
турција -хрватска
босна - чешка
Па како што знам тој голманот од шкљ класа, ги бранеше сите утакмици на Србија, откако не го викаат Стојковиќ.Зборуваме хипотетички.Не одете контра само колку да се рече.Правиме муабет,не се трескајте.
Можеби е и тоа ти што викаш,можеби и не е така.Сомнително е поради тоа што:
1.Бранеше голман од ''шкљ''класа,што половина од нас првпат го гледале.Прими гол од 35 метри,беше лобуван од сосема неопасна ситуација.Секој нормален голман она ќе го фатеше.
2.Словенија направи пенал.Од толку играчи од Србија кои се добри шутери и кои секогаш ги изведуваат пеналите,пеналот го изведе играч од одбрана,Видиќ.
3.Голманот на Словенија,Хандановиќ инстиктивно или не,со главата му покажа на неговата лева страна,таму каде што и подоцна шутна Видиќ.Тромаво,едвај стигна до белата точка.
4.Србија.Балкан,расипан народ колку сакаш,за пари гз даваат и што уште не.
Samo Estonija ja utnavМоја прогноза
Хрватска-Турција
Португалија-Босна
Ирска-Црна Гора
Чешка-Естонија
(барем) една од овие болдираниве сигурно ќе се заебе... Типувам на Чешка.Турција-Хрватска
Естонија-Ирска
Чешка-Црна Гора
Босна-Потгугалија
Погодив три освен Црна Гора типував дека ќе падне со Ирска а не со ЧешкаBosna i lani igraa baraz so Portugal
svaka mu cast na toj sto pogodi deka Irska ke se padne so Estonija.Nisto cudno da e namesteno posto lani sudiite gi zeznaa pa sega da im dozvolat da otidat so polesen protivnik