не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,Би сакал да дојдам ама од радовиш сум и не знам дали ќе ми одговара
А ти моментално у ск си?не си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,
ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:
Eeooo Што се зезаш, кај можеме да наполниме цел автобус, ние не можеме комбе да наполнимене си сам, има повеќе на кајгана од Радовиш, шо ве знам,
ќе се соберете сите заедно, ќе окупирате еден автобус (од тие плавите), и ќе дојдете за ск,
а после ќе се организираме некако тука до сабајле, па ќе ве пратиме назад, цели :baeh:
бачко... глеам нема никој шо сака али знам дека таксито до скопје ти е 300 денара па ако ти одговара... бујрумАло мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.
Абре ајде бујрум од Велес па сите заедно одиме за Скопје!? Не се плаши со женски ке бидеш, како на пример јаАло мишеви аман бе никој ли од Штип нема заентересирано мамата пиша и неколку страни наназад пишам и сеа кандитати од штип нека пишат пп или тука да ја уденеме работата.
немој случајно да ни се пожали кога ќе стигнете :nenene:Абре ајде бујрум од Велес па сите заедно одиме за Скопје!? Не се плаши со женски ке бидеш, како на пример ја
Дој со тегет, ми изглеа дека законов ќе падне на уставенГлупости е ова со боиве, шо ако дојдам у тегет маичка ќе ме вратите?