Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Значи како за на свадби.
Ако имаш некој предлог повели пуцајЗначи како за на свадби.
Браво супер изборКој е за Deep House музика клик плеј
Јас пуштам музика уште од сабајлевоKoj пушта во моментов музика ?
Ако е можно пуштајте ги во неоја програма песниве (Virtual dj ,Traktor и многу други слични ) ,за да би можело и врз пресните истовремено да пуштате и говорни шпици со слоган (пр да изговара некој или некоја Кајгана Радио...)
eпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .Јас пуштам музика уште од сабајлево
Моментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум дома Така да... засега само одвоено... инаку таа идеја и мене ми е падната во очи а вечерва ќе се потрудам да најдам програмче каде што како што кажа ти ќе одат шпиците заедно со песната...eпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .
На Трактор може да се пушта музика на радио преку ShoucastМоментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум дома Така да... засега само одвоено... инаку таа идеја и мене ми е падната во очи а вечерва ќе се потрудам да најдам програмче каде што како што кажа ти ќе одат шпиците заедно со песната...
Virtual Dj и Тракторов ми се некако први опции но секако ќе побарам и некои други ќе разгледам програмчиња за пуштање музика. Инаку фала пријател на предлозиве Се надевам ќе им помогнат на останатите членови кои ќе пуштаат музика понатака.На Трактор може да се пушта музика на радио преку Shoucast
eве видео туторијал
youtube.com/watch?v=fqqCUhzkOvk
ама не знам како ви е вас направено радиото .
Бидејќи никој не пуштал музика. Еве јас ќе поставам една рандом листа од 2013-та(месец септември), пробај повторно. Треба да е сега во редЗашто директниот линк на страната не го пушта радиото? исто и БС плеерот не ми отвара..