Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи како за на свадби. :X3:

Слушавме одлични љубовни песни во овие некои 3 часа се надевам ви погодив по некоја песна.... вечерва од мене толку повеќе следниот пат (y)

Радиото го превземам јас :)

Кој е за Deep House музика клик плеј :icon_mrgr:

Koj пушта во моментов музика ?

Ако е можно пуштајте ги во неоја програма песниве (Virtual dj ,Traktor и многу други слични ) ,за да би можело и врз пресните истовремено да пуштате и говорни шпици со слоган (пр да изговара некој или некоја Кајгана Радио...)

Koj пушта во моментов музика ?

Ако е можно пуштајте ги во неоја програма песниве (Virtual dj ,Traktor и многу други слични ) ,за да би можело и врз пресните истовремено да пуштате и говорни шпици со слоган (пр да изговара некој или некоја Кајгана Радио...)

Јас пуштам музика уште од сабајлево :icon_mrgr:

Јас пуштам музика уште од сабајлево :icon_mrgr:

eпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .

eпа кога пушташ и некој од шпиците пуштај ги заедно со песната ,да биде малку како што праат Антена и ред други наши радио станици ,вака некако заборавам дека е радио .

Моментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум дома :icon_mrgr: Така да... засега само одвоено... инаку таа идеја и мене ми е падната во очи а вечерва ќе се потрудам да најдам програмче каде што како што кажа ти ќе одат шпиците заедно со песната... :)

Моментално каде што пуштам музика нема таква опција... а и не сум дома :icon_mrgr: Така да... засега само одвоено... инаку таа идеја и мене ми е падната во очи а вечерва ќе се потрудам да најдам програмче каде што како што кажа ти ќе одат шпиците заедно со песната... :)

На Трактор може да се пушта музика на радио преку Shoucast
eве видео туторијал
youtube.com/watch?v=fqqCUhzkOvk

ама не знам како ви е вас направено радиото .

На Трактор може да се пушта музика на радио преку Shoucast
eве видео туторијал
youtube.com/watch?v=fqqCUhzkOvk

ама не знам како ви е вас направено радиото .

Virtual Dj и Тракторов ми се некако први опции но секако ќе побарам и некои други ќе разгледам програмчиња за пуштање музика. Инаку фала пријател на предлозиве :) Се надевам ќе им помогнат на останатите членови кои ќе пуштаат музика понатака.
--- надополнето: 28 септември 2013 во 00:59 ---
Следно што слушате на Кајгана Радио Чилаут музика... Уживајте во ноќта (y)

Зашто директниот линк на страната не го пушта радиото? исто и БС плеерот не ми отвара..

Зашто директниот линк на страната не го пушта радиото? исто и БС плеерот не ми отвара..

Бидејќи никој не пуштал музика. Еве јас ќе поставам една рандом листа од 2013-та(месец септември), пробај повторно. Треба да е сега во ред :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв