Кајгана радио 2013/2014

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.474
Ако веќе е тивко и дефинираме рапавост, тогаш Перснл Џисс од Кеш, ќе заврши работа. Може и Воркинг клас хироу од светецот без ореол на Io Sono Interista
Ја нисам био ту...

Ова после идеше со Sve je laaaaaz... проследено со кршење пивски шишиња.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Претпоставувам џезот беше од вчера бидејќи јас пуштав џез...
Идеше 5 минути пред да го напишам првиот пост, освен ако Tuneln нешто забушава.
Како и да е. :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Во 19 часот одиме со NIN, отрпилика според тоа што пресметав час и половина, или некоја минута повеќе.
Значи песните ќе бидат оние кои ги одбраа другарчињата од темата посветена на бендот. Ова ќе биде како најава за наредното име на тапет во таа другата тема (идејата беше на форест, ми се допадна и мене и така ) :)

п.с кој пушта моментално музика, да се јави на рецепција :D

Изгледа дека диџејот се заборавил, но како и да е, предвидената музика ќе се пушти, отприлика околу 00 часот. Уште од сега го закажувам терминот. Отприлика кога денот ќе прекрши.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Абе то е ок да пуштам сега, ама морам да излезам за 40тина минути(имам за честење положив за кола), а музиката е сат и 40 минути. Така да околу 00 ќе се пушти предвиденото да не го сецкаме како на рати. :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.394
I love it. Сврти малце на вокал ако можеш. Женски вокал.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.394
Ми се пуштил миксот 2 пати по грешка, идеме live миксање сега.

Above and Beyond, вози си ги. Во мојата замисла за рајот, во позадина се слуша female vocal progressive trance.

Sussaro

Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.394
Don't belong, одличен избор, само не е ориџинал микс, некој ремикс е, во оригиналот го немаше тој звукот како поврзување на модем од 56 к. Ај да те спамирам со музички жељи

И you belong to me Bobina и Betsie Larkin, песната не ми излагува може 10 месеца од глава, ептен во жили влезена нарочито миксот на Јорн ван Дејнховен

и секако се од Emma Hewitt, таму немаш промашај, девојката е измислена за вокал транс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom