Мојт. Ај сеа клај го Фантомон админ.ајџаскентстаплавинју ќе мојт?
Фантом ќе го клам админ на мое имање ко ќе ми предајт рака на најмилото уз соодветна музика, бели ружи и вотка ногу во позадинаМојт. Ај сеа клај го Фантомон админ.
Фантом says: Прос, малозимна е и малоумна, не се брзај баго мајката. Ти мојш ко мираз да ме клајш админ, јас ко мираз ќе ти пратам ракија од киви. Ај сега одај. :back:Фантом ќе го клам админ на мое имање ко ќе ми предајт рака на најмилото уз соодветна музика, бели ружи и вотка ногу во позадина
Пошо знајш мираз коа се дават, ќе ом јас, ама ој и тиФантом says: Прос, малозимна е и малоумна, не се брзај баго мајката. Ти мојш ко мираз да ме клајш админ, јас ко мираз ќе ти пратам ракија од киви. Ај сега одај. :back:
Одма после You're not alone шо ја пушчаме по втор пат исто.Прекрасна песна, него што направивте со say, say, say?:nesum:
Можеш и трет пат да ја пуштиш, не е проблем.:back:Одма после You're not alone шо ја пушчаме по втор пат исто.
Да.Ќе ја пуштате уште еднаш They Don`t Really Care About Us? :cry:
Не.Дечки дан ја имате Tabloid Junkie?
Штета, супер песниче посветено на медимуското срање што го тероризираше Мајкл. Ак сакате ќе ви ја пуштам :smir:Да.
Не.