- Член од
- 11 март 2019
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 5
Да да, факт е дека потсвесно секој вака би размислил, е сега луѓе од мојот реален свет ми викаат дека имам совест и свест и дека ако бев таква лесна, никаква или како тие што јас мислев дека сум нечесните немаше да размислувам волку на оваа тема.Тежината на тоа што не мачи секоја личност најразлично ја мери.
За некои луѓе тоа е: готово е го допрев дното, за други тоа е: можеше да биде и полошо.
Мислењето што го дадов беше искрено но јас не сум стручна личност која може целосно да го реши проблемот.
Би сакал да додадам нешто , но не ме разбирај погрешно значи не велам дека ти фали нешто, но би те советувал да посетиш некој психолог и најотворено да разговараш за твојот проблем.
Бидејќи секој овде на форумот што ќе го прочита твојот пост ќе ти даде подршка и охрабрување( што е пред се човечки ) и тоа на тебе ќе ти ја стопли душата на момент но бидејќи ти подсвесно различно размислуваш стравот и двоумицата ќе се вратат повторно.
Инаку сум била на психијатар, но завршило со разговор од 5мин и несоодветен третман, така да време е за психолог и сл.
Инаку и јас мислев дека го допрев дното, највеќе ми е вина тоа што мислам а што ако не беше и сл.