mojot problem:
posle razocaruvanje od dolga vrska nekako kako da se otuguv,vo pogled ljubov i seks.bez vrska sum 1god ,se zatvoram vo nekoj krug na iskacanje samo so najdobri prijateli i ne se zalam si pominuvam top.no sekoja vecer legnuvam so mislata:uste sum sama.problemot mozebi e do mene zatoa sto na sekoj mu naogam mana.ne patam od narcisoidnost ili sl ,ednostavno bi sakala da mozam da se svrzam so nekoj,no ne uspeva.nikako nemozam da se odvojam od slikata koja ja iam napraveno za idealniot.a nego go nema.ednostavno mi se gadi od site i preteruvam so moite kritiki.a so e uste poloso tie 2-3ca na koj sum se ponadevala posle dolgata vrska ispadnale kreteni kako i tojpredhodniot i samo mi nabile kompleksi deka sum prosecna licnost i nemoze da si go doozvoli sovrseniot sto go bara.uste eden problem premnogu sum kriticki i pesimisticki nastroena,se osekam kako mojata misija na ovoj svet da zavrsila,so 18 god iam preziveano se i zivotot koj i onaka e bezmislen i se sveduva samo na sablon ke mi bide prava linija.ako za nekoj nesto e super mene mi e prosecno,ako e sredno mene mi e loso.neznam vo sto e problemot,se mi e nekako iziveano.
??
sorry za latinica