Кајгана миленичиња

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Имав риби пред 7-8 години, имав пит бул (Ајви), имав 2 папагала (Љубе и Стојка) и сега имам едно папагалче (Мирко).

***freak***

И да волиш до неба, и да прашташ кад треба [x]
Член од
9 февруари 2007
Мислења
383
Поени од реакции
1
имам пит бул и то... :pos2:

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Поарно едно дете направете си, верувајте најдобра солуција ќе ви биде, нема да му се гнасите од гомната, нема да се плашите да не ви пренесе некоја болест или ве апне.:helou:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
јахутерминал напиша:
Поарно едно дете направете си, верувајте најдобра солуција ќе ви биде, нема да му се гнасите од гомната, нема да се плашите да не ви пренесе некоја болест или ве апне.:helou:
vilica:

Се гледа дека никогаш не си чувал милениче. nemoguce:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Којзнае колку пати сум чувал кучиња и мачки дома,на кратко.Се додека не се усмрди цел стан и моите не го фрлат од дома

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Momentalno ne, ama proletva koga ke se preselam vo kukata ke si zemam edno ubavo rasno kuce. :vozbud: Jeeeeeeeee, kuceeee!

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
jas imam kuce - aljaski malamut, macor, i ribi. zivotinsko carstvo, kucevo ke prajt 8 godini na leto, macorov mislam 3 ke prajt sega za 1 mesec :). a ribine...

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Си купив сега глувче, баш глувче, со голема опашка и го крстив Изи. Првпат да не му дам некое име ала Џоко, Перо или Мите. Мноооооооооооооооооооооогу е слатко, ептен е питомо, ојт по мене и ко ќе му застанам пред кафез го извават рачено за да ме фатит :) аааах мразам шо е во кафез, ама многу често го извавам надвор, така да малце му ја надоместувам неслободата. Ко ќе потпораснит ќе го шетам со мене :)

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Garfield напиша:
Се мисламд а земам повторно пес, ама се мислам каков. Имав сетер, ирски, сега сакам нешто друго. Моќно, убаво, големо и лично, убаво.
epa zemi sarplaninec

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Imam milenicinja....cel zivot imam!Nemozam bez niv da ziveam :)
Imam mace (so mnogu smesno ime :) )-Ruza i hrchak-Cuki ...I mnogu si gi sakam...I sea neodamna mi izbega edna macka Mice... :(:(:( (BTW tatko na Ruza :) )

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
uste od mali god imav Ma4ka. posle imav dve macke. tie mi rodija 11 macinja. kucata mi bese Xa0s i morav da gi razdavam. sea mi ostanaja uste 2

N

Nephthys

Гостин
Имам еден голем мачор од 12 кила со маж ми го најдовме пред една трафика уште кога беше неколку дена стар се вика Џорџ и едвај го одржавме во живот,сега има две години и е фраер и пол(додуша кастриран фраер)ама пак си е лепотан невиден:back: .Него го оженивме пред 7 месеци со една мила мацика Сунчица:back: тигрица најмила ептен си ја сакаме:wub: .На нив друштво им прави морското прасе Ефто:salut: и розенколис папагалот Елза:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom