Кајгана миленичиња

cak4e

T-REXXXXXXXX
Член од
2 февруари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
ja imam zelka i mnogu e top.treba da si kupite :))))))

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Имам куче Балканец старо 7 месеци..по темпераментно куче неам видено

Член од
26 јануари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
3
Имам куче, ова ми е 4 куче. Уште кога сум се родил дома имале куче, па и натака до ден денес.

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Prvo mi kupija papagal i mi umre sledniot den.Pa mi kupija use eden,toj mnogu gubre prael pa go dadoa.Pa cuvavme cincili,srcinja bea.Mnogu gi sakav.I tie gi prodadoa.Si zemav macka mi otide begalka,i use nekolku kucinja.So slednoto zivotince nejkam da pomislam so ke se sluci.

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
eee i jas sakam Tigar ama nema :):) a mnogu mi e film i eden den ke si kupam :) samo treba da otvori me kampanja zsh treba mnogu money :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
BoYd напиша:
Prvo mi kupija papagal i mi umre sledniot den.Pa mi kupija use eden,toj mnogu gubre prael pa go dadoa.Pa cuvavme cincili,srcinja bea.Mnogu gi sakav.I tie gi prodadoa.Si zemav macka mi otide begalka,i use nekolku kucinja.So slednoto zivotince nejkam da pomislam so ke se sluci.
епа, богами бате си накапал. :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
јас си имам едно куче, миник ( таканаречен ), го имам 5-6 години, и многу е интересен, поточно по цел ден лае. :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
имам боб теил...еве сликче од него...
Прегледај го приврзокот 884
овде е малечко..сеа таа црната дамка на окцето му ја нема...али сонце мое најубаво си е и си го сакам најмногу....патем томи се вика...

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Немам :(
а многу сакам Куче по можност Хаски

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
:)))))))))))) Obozavam zivotni. Imam 2 papagalcinja, 1pudlica i 1labrador, sijamsko mace i toa, pa mislam deka e dosta. No mene nikogas ne mi e dosta duri gi sobiram od ulica, gi nosam doma, gi hranam i probuvam da gi zdomam ako ne povtorno gi vrakam.

Kajgana Shop

На врв Bottom