Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razzviktorgg напиша:
Ова е мојата убавица... "Малечката" од речиси 7 килограми. Оние кои се разбираат од мачки знаат. Срце мое убаво...
јок, барам друга мачка за да дојде да ја види па ја да ја ќарам. Ако ме сфаќаш. Иначе озбилно не, и праевме оперејшн, не сака да има ништо со мачори... Живее на 4ти спрат и со претходните мачки имавме проблем коа се работеше за парење ни рипаа од тераса, и се решивме на ваков потег. Жал ми е ама... мораше.PSYtisfaction напиша:Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razz
Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry:viktorgg напиша:јок, барам друга мачка за да дојде да ја види па ја да ја ќарам. Ако ме сфаќаш. Иначе озбилно не, и праевме оперејшн, не сака да има ништо со мачори... Живее на 4ти спрат и со претходните мачки имавме проблем коа се работеше за парење ни рипаа од тераса, и се решивме на ваков потег. Жал ми е ама... мораше.
А да , фалааааааааааааааааааааааа
Кастрирај го без размислување.PSYtisfaction напиша:Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry: