Кајгана миленичиња

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Не е ова мое куче ама би требало за некое време да го имам.:baeh:

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Имаме куче и више 9 години направи како го чуваме.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Imam novo macenceeeeee....normalno se vika Marko, kako i prethodnite 3 macinja so gi imavme, a koi ili ni gi ukradoa, ili ni gi ubija komsiite!
Inace mnogu e malecko, slako, sega za da porasne mu kupiv od onaa extra hranata za mali macinja, sakam da porasne golemo!
Mnogu e nenormalno be, si igra so se i sesto, koga ja gleda senkata na sopstvenata opaska, pocnuva da si igra so nea!
mnooooogu go sakam!

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Jas si imam najubavo domasno milenice PC-to :pos:

Член од
18 јули 2006
Мислења
118
Поени од реакции
1
До сега сум чувал само папагали, но сите ми бегаа, кога татко ми ќе ги изнесеше на тераса со отворена вратничка. Многу сакам да чувам хаски, но моите не ми даваат пошто живеам во стан.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Имам едно џукелче шо највеке на свет си го сакам.Еве гооо
Името му е :poss:Пресмешно за да го кажам :nesum:

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
abe mnogu sakam zivotni porano imav zivotinsko carstvo (tri kucinja,pudlici majka i kerka a dr labrador
. morska zelka, morsko prase, dva kanarinci i dve nimfi, edna macka i guster sto go najdov kaj mene u dvor), a sea imam samo tri kucinja, odnosno tri pudlici, i kanarinec i edna nimfa, i edna macka. Inace da napomenam mi crkna kanarinecot, nimfata mi pobegna, kuceto mi umre, gusterot go pustiv, morskoto prase fati buva od mackata sto sakase da go fati i crkna,a zelkata ja pustiv da se seta u treva i praev muabet so deckoto na telefon i mi kidna i taa, i to e to

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Ова е мојата убавица... "Малечката" од речиси 7 килограми. Оние кои се разбираат од мачки знаат. Срце мое убаво...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
viktorgg напиша:

Ова е мојата убавица... "Малечката" од речиси 7 килограми. Оние кои се разбираат од мачки знаат. Срце мое убаво...
Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razz

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
PSYtisfaction напиша:
Леле, каква е, злато... :love1::love1::love1: Женка е а? Да не бараш мачор за парење? :icon_razz
јок, барам друга мачка за да дојде да ја види па ја да ја ќарам. :) Ако ме сфаќаш. Иначе озбилно не, и праевме оперејшн, не сака да има ништо со мачори... Живее на 4ти спрат и со претходните мачки имавме проблем коа се работеше за парење ни рипаа од тераса, и се решивме на ваков потег. :( Жал ми е ама... мораше.
А да , фалааааааааааааааааааааааа :)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
viktorgg напиша:
јок, барам друга мачка за да дојде да ја види па ја да ја ќарам. :) Ако ме сфаќаш. Иначе озбилно не, и праевме оперејшн, не сака да има ништо со мачори... Живее на 4ти спрат и со претходните мачки имавме проблем коа се работеше за парење ни рипаа од тераса, и се решивме на ваков потег. :( Жал ми е ама... мораше.
А да , фалааааааааааааааааааааааа :)
Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Знам тоа како изгледа, ја имав еден мачор што рипаше од тераса 3 пати и остануваше жив. Нема бегање, луди се кога ќе им дојде периодот... плус и него ќе му биде полесно, не дека ќе знае шо му се десило... само нема му се бее веќе :)

Mexx

Electroking
Член од
21 август 2006
Мислења
12
Поени од реакции
0
имам ИНТЕЛЕГЕНТНА сијамска мачка :/

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
PSYtisfaction напиша:
Да, и моите сега размислуваат да го кастрираат мачорот. И мене ми е жал и не сакам, ама нема избор, многу е проблематичен кога ќе му дојде периодот, буквално збеснува. А не можеме толку често да му наоѓаме женки за парење, па уште и персиски... :cry:
Кастрирај го без размислување.
И јас имав прекрасен мачор кој сите го сакаа и беше огромен, едноставно преубав. Имаше голема ароганција и кога ке му дојдеше време за парење поулавуваше и мината есен ми го отруја комшиите од љубомора или од тоа што им одеше „на гости“, незнам, само таа сезона не беше дома прибран и само одеше по мачки. Да не се деси истото (скраја да е) среди го тој проблем и ке ти биде раат главата.

Kajgana Shop

На врв Bottom