(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нема да гласам во овој дуел, реков дека GOT не заслужува повеќе мој глас, како што вика вика @Io Sono Interista , јас сум во тие што уште не можат да се помират што и направија на серијата во последната сезона и ме држи таа лутина.

Го чекам Лост во финале оти ми се чини дека води сега да го разбиеме со B.B. :cool:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Нема да ширам... Game of Thrones.

Прво, еднаш ја водевме дискусијата, разгледајте ја темава, има интересни постови и дуели. Тогаш победи LOST иако GOT имаше само неколку сезони. Тогаш гласав за LOST и за мене е исто серија што ми промени живот, можеби најблизу до тоа што го стори SFU. Може да завршиме тука и нели да гласам за LOST. Но премногу дежаву ми е моментот со краевите на двете серии, впрочем и за краевите на сите ултра популарни серии. Ако отвориме LOST темата и се вратиме декада назад ќe видите анкета за како крајот ја уништил цела серија, ќе прочитате постови кои плукаат по се што пишале изминатите 6 години за истата, ќе прочитате 2-3ца кои го бранат се тоа за кое стоеше LOST помеѓу океан џубриња. Јас таму го дадов мојот глас. Исто и во претходната тема. Затоа мислам дека треба да го сторам истото сега и за GOT додека уште трае френзито хејтање, катастрофа сезони и што ли не напишавте. GOT e институција, рамо до рамо со LOST, и можеби LOST води оти беше во едно друго убаво време, оти не фаќа носталгично, оти имавме еден куп епизоди од тоа... но, GOT исто беше феномен, воз врз кој се качи од тетка ми Натка до на @џимеј комшијата Ашим, најверојатно. GOT со сите сезони беше е и уште е нешто ретко повторливо и морам овој пат да бидам тука за неа.

Извини @Io Sono Interista aма животот ќе нема смисла ако ние не сме контра.
Фала @wot , не морам да пишувам толку долго сега. Се мислев, долго се мислев дали да гласам за GoT или да не гласам воопшто, ама мислам дека е неправедно тоа што заради нечии неисполнети очекувања, се хејта нешто епско, нешто што, ќе повторам по трет пат, сигурен сум, по десетина години, кога ќе спласне разочарувањето од неисполнетите лични очекувања, ќе биде многу повеќе сметано за masterpiece. Затоа, сепак ќе гласам:

Game of Thrones

Sorry @Io Sono Interista , и мене Lost ми е во срцето, и дефинитивно во моите топ 5 серии ever. Ама исто, сигурен сум дека SFU и GoT на таа листа се моите број 1 и 2.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.625
Sorry @Io Sono Interista , и мене Lost ми е во срцето, и дефинитивно во моите топ 5 серии ever.
Немам расправии со тебе, саде со Њотомир. Мораме да го одржиме универзумов во рамнотежа. Последниот пат кога почнавме да се согласуваме околу некои работи, изби короната...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Ау, ау, ау, луѓе, што сте направиле? Ова е ко да гледаш последни три минути од натпревар на Вардар (ракомет). Срце ќе ме стрефи, не за друго. Чекаме до точно 21:00. Поизрамнето од ова не можеше да биде!

B

Beginner

Гостин
Ау, ау, ау, луѓе, што сте направиле? Ова е ко да гледаш последни три минути од натпревар на Вардар (ракомет). Срце ќе ме стрефи, не за друго. Чекаме до точно 21:00. Поизрамнето од ова не можеше да биде!
Значи сега е време за полнење ајде кој има повеќе акаунти да си гласа културно за Lost :D

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Додека чекаме резултати да прашам, ќе има дуел за трето место?

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Значи сега е време за полнење ајде кој има повеќе акаунти да си гласа културно за Lost :D

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Нееееее бееее, кога имало тука членови (модератори де) со повеќе акаунти хаххаха

Тешко на злате шо треба да брои и на крај пак кабает.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ништо, тепа лост, не е ова призн брејк па да му се направи местенка :toe:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ке ви ебам пиперот сега ке правите местенка на 5 мин пред крај,кој е овој Даниел член од 2017 со 18 мислења,нема смисла да правите вакви педерски работи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom