Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
ЕДИТ: И исто, да не ги заборавам и Еспањола, Коцка, Ултра-бк и Џиш :smir:

:helou:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас бев најубав вечерта.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ич не ми е криво оти не дојдов :pos::pos::pos::pos::pos:, ама не можев ладно беше а и швалерскиот воз го укинаа, се заебавам :icon_lol:.
Сигурно супер било поздрав до сите.

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
зеростајл звер беше!:pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Ја само да си кажам дека си поминав куљ.
Ако на некој му се избацив да се запознаеме и го уплашив-се извинувам, алкохолот е криф!:)
И на сите шо им се џиткав да ги гушкам ас вел :pipi:
И на Леандра и Ада шо ги бацуав и им викав дека се слатки...:kesa:
Иначе се упознав со Капитано, Мали Капитано, Џиш, ИвлБети, пио пжс :)vozbud:), Зиро Стајл:)) Дивајн, Зокиарсенал, Ддиме, Металхамер, Инкогнито, Пчелка, Пулгрл и пуно други луѓе кои стварно не се сеќавам зашо алкохолот е криф:)
И РосоњерСтефан, стфарно најзивини на цел свет шо не те познав, ама многу си сменет и пораснат и сфе!:)
Битно Фантом не ме мразел :П: (wiiii)
Аааа, и сакав со Мистичен да се запознаам ама имав храброст само здраво да му речам и после ми сфуфе и киднав :) Страшен е чоекот, шо да праам:)
И да, Џени не ја познав со пуштена коса:)

Прва голема собиранка ми беше и признавам дека беше куљ идиот:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
топ беше no doubt! :vozbud: Сеа го чекаме Тончи со сликите :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
А баш кога ми беше жешко мислев да ја послушам Леандра и да ја соблечам и кошулата :/
:vozbud:
Јас те советував тоа :(

Иначе, собиранкава...Добра атмосфера, многу луѓе, весело, али ептен недружељубиви членови.
Не се упознаваат, гледаат чудно (или можда само мојата физички огромна појава ги уплаши)...За разлика од прошлите собиранки многу малку луѓе упознав и малку комуницирав, па ептен ми е криво за тоа.

А, уше покриво ми е што не разбрав кај е афтер парти и останав у Миднајт, да ме газат луѓе и да се гушам у димот :(

И така :nesum:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Ихаа, еве и јас да пишам ред два, три од мое и од име на V.Valdes, која поштено као стара рокерка ја оставив со Lou на шанк. Е после си имав мака, пошто кој пие со Лу, зло не мисли :pos:

Енивејз фина собиранка. Местото сепак беше малку поголемо отколку што се собрафме, ама па имаше простор за сите :)

Е ди-џејот, доколку некој го убие, јас ќе му ставам орден за храброст и заслуги кон човештвото на тој човек.

За запознавање се запознав со Делукс по 2 или 3 пат :)
Лорд Драгон исто го запамтив, другите, тагнувајте се по галерии да се сетам :kesa:

п.с. Сексилиш’с, машала... наследничка на mary_jane и Црвенокоса :)
Соодветно одбран ник за на форум :)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Али мајцата ти беше :pos2:...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас те советував тоа :(

Иначе, собиранкава...Добра атмосфера, многу луѓе, весело, али ептен недружељубиви членови.
Не се упознаваат, гледаат чудно (или можда само мојата физички огромна појава ги уплаши)...За разлика од прошлите собиранки многу малку луѓе упознав и малку комуницирав, па ептен ми е криво за тоа.

А, уше покриво ми е што не разбрав кај е афтер парти и останав у Миднајт, да ме газат луѓе и да се гушам у димот :(

И така :nesum:
Не пишувај вакви работи, ќотек ќе јадам сега :(

Иначе да, се согласувам со ада, доста од членовиве седеа повлечени и не се запознаваа, затоа нареден пат, малку послободни :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Музиката... Секогаш ќе има некој што нема да му се допаѓа, затоа што сите слушаат различен тип на музика. И сега не беше поинаку. Музиката беше тупачка на почеток, али после се подобри диџејот :)

И дечки, опуштете се малку нареден пат. Без срамење. Премногу интернет и френдови на Фејсбук очигледно влијаат негативно на создавање нови пријателства во живо. Или пак имаше премногу нови ликови кои се познаваат со малку форумџии, па им беше незгодно на почеток... Незнам што е причата, али треба малку повеќе да се размислува на џускање и глупирање, отколку на деколтињата на Сатори и Сексилишс :icon_lol:

Како и да е, имаше доста луѓе, ама местото беше стварно големо. Нареден пат ќе организираме во троа помал објект, за да се зближиме повеќе :)

Тончи, праќај слики на мејл, ме пукнаа више :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom