[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Не знам дали Олимпија ви кажа, но севкупниот победник во ова такмичење ќе ја има таа чест да ме угости со ручек по мој избор...

:pipi:
Sega ima da se zaletaat forumdzikite:LOL:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
CafeDelMar Ни мене не ми се свиѓа така подготвен модар патлиџан. Јас ставив неколку крукчиња колку да се каже дека има модар патлиџан. :icon_lol:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Anne. јас би те дружела, ама ми ги одземаа бенефициите како главен готвач по дома. Ако успеам да се наметнам наредните 2-3 дена, ќе ставам слики обавезно. :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Jas bi vi kazala kako se praj musaka od modar patlidzan , ama na zalost mi ojde patlidzanot za ovaa nedela ..pred nekoj den go pravev pohovan:D:pipi:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
gata salvaje Ти како вицот, бурекот бил многу убава работа. Е кога проба? Не бе, на братучет ми му кажувале. :) Напрај, сликај, па карај не после. :P

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
gata salvaje Ти како вицот, бурекот бил многу убава работа. Е кога проба? Не бе, на братучет ми му кажувале. :) Напрај, сликај, па карај не после. :P
Така бе другарке искарај ги и ти малце. Доста само јас карам и регрутирам членови на темава за да стават слики. :D

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Vo pravo si , ama nekam da se falam:свиркам::pipi:
Ja ako postiram sliki ke ja zamenam smesta Alacki ...ima site da prajte mmmm m m m :LOL::pos:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Vo pravo si , ama nekam da se falam:свиркам::pipi:
Ja ako postiram sliki ke ja zamenam smesta Alacki ...ima site da prajte mmmm m m m :LOL::pos:

Ова излезе како сите стари моми да сме се собрале од форумот, па се фалиме за некој да не земе по дома. :icon_lol: Следен рецепт, слободно придружи ни се, па фрли не сите во сенка, а Алачки во старт верувам дека ништо не ти може. :icon_lol:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Ова излезе како сите стари моми да сме се собрале од форумот, па се фалиме за некој да не земе по дома. :icon_lol: Следен рецепт, слободно придружи ни се, па фрли не сите во сенка, а Алачки во старт верувам дека ништо не ти може. :icon_lol:
Ne me stavajte i mene vo isti kos....jas veke se dokazav nekomu:pipi:

aj nekoj nareden recept moze ke vi se pridruzam so sliki...kolku da vidite deka ne lafam na prazno:D

Alacki?? koja bese taa ?:свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom