Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Трачари/ки...
Кафедел мар, (другарка ми) тука е за инспирација, за ние другите да стануваме се подобри и подобри, па еден ден да го достигниме нејзиното ниво. А за Леандрето у право си, она се некакви финти измислува. На последното гласање ме импресионира со каленицата што ја м'кнела до дојчланд.Да повторам, од темата треба да се банираат Кафе Дел Мар, бидејќи е професионалец, и Леандра, бидеќји се служи со нефер финти, нон стоп слика алкохол покрај јадењата...
Има право, се става внатре еден ден по грешка ќе си ги исече прстите и со нив ќе декорира, само да личи професионалноНе сум професионалец, само сум хедонист. Ништо што не може да бидат и останатите.
А мајка ми за оној што го споменувате вика дека не видел што е сиромаштија, па затоа во еден рецепт ставал се што има дома .
А со кашкавалот?Гарант коа ке влезеш у кАнал5 се е кашкавалосаноНе сум професионалец, само сум хедонист. Ништо што не може да бидат и останатите.
А мајка ми за оној што го споменувате вика дека не видел што е сиромаштија, па затоа во еден рецепт ставал се што има дома.
Моиве дома ги сакаат кога ќе фатат повеќе боја, ама не се до толку темни ко што изгледаат на сликатаСамо мене ми мириса на загорено или од резулуцијата е?
Ајде повели, убаци се и ти со некоja слика од некое твое приготвено јадење. Па ќе те гласаме послеInteresna vi e temava, se zabavljate. Bravo, bravo )