Ајде повели, убаци се и ти со некоja слика од некое твое приготвено јадење. Па ќе те гласаме после
Е па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме!Znam samo tost da napravam tetke!
aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucamЕ па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме!
А може успат и ќе научиш нешто да зготвиш.
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam
Ако сакаш ќе научиш, јас научивaaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.
И рачунај плус вештина ти е за да импресионираш женски. Ја знаеш таа, Најлесниот пат до нечие срце е преку стомакот. Верувај успева, проверена теорија ми е
А ти не само да викаш, туку и да зготвиш нешто и слики да ставиш, па да те видиме и тебе дали ќе те биде за домаќинка. А шо викаш за тоа?И јас му викам тоа.
Чекај тебе да те подберам сега.Олимпија, означи ја blue ladybug за член на месецот. Види каква регрутација врши.
Ќе ви се придружам наскоро. Имам обврски овој период..Чекај тебе да те подберам сега.
Кај се твоите слики? Одамна ништо ни немаш зготвено и покажано.
Хахахахаххаа верен готвач и член е на темаваОлимпија, означи ја blue ladybug за член на месецот. Види каква регрутација врши.