Ајде повели, убаци се и ти со некоja слика од некое твое приготвено јадење. Па ќе те гласаме после![]()
Е па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме!Znam samo tost da napravam tetke!![]()
aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucamЕ па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме!
А може успат и ќе научиш нешто да зготвиш.![]()
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam![]()
Ако сакаш ќе научиш, јас научивaaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam![]()
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.
И рачунај плус вештина ти е за да импресионираш женски. Ја знаеш таа, Најлесниот пат до нечие срце е преку стомакот. Верувај успева, проверена теорија ми е![]()
А ти не само да викаш, туку и да зготвиш нешто и слики да ставиш, па да те видиме и тебе дали ќе те биде за домаќинка. А шо викаш за тоа?И јас му викам тоа.![]()
Чекај тебе да те подберам сега.
Ќе ви се придружам наскоро. Имам обврски овој период..Чекај тебе да те подберам сега.
Кај се твоите слики? Одамна ништо ни немаш зготвено и покажано.![]()
Хахахахаххаа верен готвач и член е на темава