[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Направи некој?
Јас денеска правев ама со тиквички, не ми се бендисуваше црниот домат што го имаше во продавница. :D
Се изнајадов.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Направив со тиквици, ама кога ми текна дека треба да сликам, тавата беше празна :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Znam samo tost da napravam tetke! :icon_mrgr:
Е па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме! :P
А може успат и ќе научиш нешто да зготвиш. ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Е па следи ја темава и кога ќе има недела на тост, сликај го и постирај слики овде. Ќе го гласаме! :P
А може успат и ќе научиш нешто да зготвиш. ;)
aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
aaaaaaaa doooooobra si ti deka ke naucam :D
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.
И рачунај плус вештина ти е за да импресионираш женски. Ја знаеш таа, Најлесниот пат до нечие срце е преку стомакот. Верувај успева, проверена теорија ми е :D

B

babsyy

Гостин
Зошто дa не научиш, готвењето не е некоја страшна филозофија. Ти треба само желба и малку посветеност.
И рачунај плус вештина ти е за да импресионираш женски. Ја знаеш таа, Најлесниот пат до нечие срце е преку стомакот. Верувај успева, проверена теорија ми е :D

И јас му викам тоа. :pipi:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
И јас му викам тоа. :pipi:
А ти не само да викаш, туку и да зготвиш нешто и слики да ставиш, па да те видиме и тебе дали ќе те биде за домаќинка. А шо викаш за тоа? :)
Па да освоиш некое машко срце? Или да здробиш? :D

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Абе ајде правете :)
Мојава мусака е направена претежно со компири, ама има мало делче од тавчето каде има модар патлиџан и тиквици. Ваљда прифаќате таква мусака. :)

WP_000357.jpg

WP_000360.jpg

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Ќе треба сега јас да те дружам да не си сама:) ама не јадам модри патлиџани, може модификации. И ептен се занесуваат останатите, точно дека е лето ама и на топло се јаде. :))

Изгледа многу вкусно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom