Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сите ми викаат дека сум манијак и дека треба да идам да се лечам. Дали е тоа вистина и зошто? :( ве молам помогнете, ова се случува повеќе од 2ипол месеци наназад.
Според моето долгогодишно искуство, како човек кој го има тој синдром, само може да те утешам дека ќе се навикнеш на тоа. Нема лек. Искористи ги предностите како манијак. Биди тоа што си. Сигурно ќе си го најдеш своето место во светот. Со среќа и се надевам дека ти помогнав.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Според моето долгогодишно искуство, како човек кој го има тој синдром, само може да те утешам дека ќе се навикнеш на тоа. Нема лек. Искористи ги предностите како манијак. Биди тоа што си. Сигурно ќе си го најдеш своето место во светот. Со среќа и се надевам дека ти помогнав.
Кои се предностите? п.с. имаш таков црн мантил што се носи гол?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Кои се предностите? п.с. имаш таков црн мантил што се носи гол?

Предностите ќе ги најдеш длабоко во себе. Сеуште си млад мањак. Се со време.

Do you hear the grasshopper that is at your feet?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ви благодарам на сите.
Понатаму ќе се фокусирам на подобра контрола на мојата моќ :)
Ако не го послушаш мојот совет ќе завршиш таму... кај чичковците со белите мантили.
Озбилно.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.277
Поени од реакции
30.602
Имам голем проблем.Сите мислат дека имам синдром на вообразеност,ама всушност тие не можат да ја сфатат мојата трансцендентност.Како да го вразумам светот дека јас сум битие од многу повисок ранг од нив?
мхм, мхм, I see...
мислиш дека си од повисок ранг кога вокабуларот го црпиш од филозофијата, без разлика дали знаеш што воопшто значат зборовите. уште сега можам да погодам дека омилени зборови ти се "догма" и "трансцендентност".
и не сметаат сите дека имаш синдром на вообразеност. од тоа ти шо го пишуваш на форумов, повеќе изгледа како синдром на патетика или синдром на мазохизам.
едноставен совет за тебе. Free you mind, and the rest will follow.

Г

Господ

Гостин
мхм, мхм, I see...
мислиш дека си од повисок ранг кога вокабуларот го црпиш од филозофијата, без разлика дали знаеш што воопшто значат зборовите. уште сега можам да погодам дека омилени зборови ти се "догма" и "трансцендентност".
и не сметаат сите дека имаш синдром на вообразеност. од тоа ти шо го пишуваш на форумов, повеќе изгледа како синдром на патетика или синдром на мазохизам.
едноставен совет за тебе. Free you mind, and the rest will follow.

exceeding usual limits
Тоа сум јас.
Омилен збор ми е пеер.Глумам патетики за да се вклопам на форумов.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.277
Поени од реакции
30.602
exceeding usual limits
Тоа сум јас.
Омилен збор ми е пеер.Глумам патетики за да се вклопам на форумов.
Ова може да биде новата дефиниција за патетика воопшто, само во малку поизменета струкура.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Ако не го послушаш мојот совет ќе завршиш таму... кај чичковците со белите мантили.
Озбилно.
А шо... не чини таму кај чичковците со бели мантили?
Јас си бев таму и задоволен сум од аранжманот...храна,гардероба,волтажа...
До година може пак да одам...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А шо... не чини таму кај чичковците со бели мантили?
Јас си бев таму и задоволен сум од аранжманот...храна,гардероба,волтажа...
До година може пак да одам...
Абе ајде заеби десет години одам таму, кога и да се појавам нон стоп ми даваат од тие розевите бомбони а гледам, гледам дека има и во други бои а мене не ми дават !

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Абе ајде заеби десет години одам таму, кога и да се појавам нон стоп ми даваат од тие розевите бомбони а гледам, гледам дека има и во други бои а мене не ми дават !
не си бил доволно умен

Kajgana Shop

На врв Bottom