Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ми викаат дека сум манијак и дека треба да идам да се лечам. Дали е тоа вистина и зошто? :( ве молам помогнете, ова се случува повеќе од 2ипол месеци наназад.

Според моето долгогодишно искуство, како човек кој го има тој синдром, само може да те утешам дека ќе се навикнеш на тоа. Нема лек. Искористи ги предностите како манијак. Биди тоа што си. Сигурно ќе си го најдеш своето место во светот. Со среќа и се надевам дека ти помогнав.

Според моето долгогодишно искуство, како човек кој го има тој синдром, само може да те утешам дека ќе се навикнеш на тоа. Нема лек. Искористи ги предностите како манијак. Биди тоа што си. Сигурно ќе си го најдеш своето место во светот. Со среќа и се надевам дека ти помогнав.

Кои се предностите? п.с. имаш таков црн мантил што се носи гол?

Кои се предностите? п.с. имаш таков црн мантил што се носи гол?

Предностите ќе ги најдеш длабоко во себе. Сеуште си млад мањак. Се со време.

Do you hear the grasshopper that is at your feet?

Ви благодарам на сите.
Понатаму ќе се фокусирам на подобра контрола на мојата моќ :)

Ако не го послушаш мојот совет ќе завршиш таму... кај чичковците со белите мантили.
Озбилно.

Имам голем проблем.Сите мислат дека имам синдром на вообразеност,ама всушност тие не можат да ја сфатат мојата трансцендентност.Како да го вразумам светот дека јас сум битие од многу повисок ранг од нив?

мхм, мхм, I see...
мислиш дека си од повисок ранг кога вокабуларот го црпиш од филозофијата, без разлика дали знаеш што воопшто значат зборовите. уште сега можам да погодам дека омилени зборови ти се "догма" и "трансцендентност".
и не сметаат сите дека имаш синдром на вообразеност. од тоа ти шо го пишуваш на форумов, повеќе изгледа како синдром на патетика или синдром на мазохизам.
едноставен совет за тебе. Free you mind, and the rest will follow.

мхм, мхм, I see...
мислиш дека си од повисок ранг кога вокабуларот го црпиш од филозофијата, без разлика дали знаеш што воопшто значат зборовите. уште сега можам да погодам дека омилени зборови ти се "догма" и "трансцендентност".
и не сметаат сите дека имаш синдром на вообразеност. од тоа ти шо го пишуваш на форумов, повеќе изгледа како синдром на патетика или синдром на мазохизам.
едноставен совет за тебе. Free you mind, and the rest will follow.

exceeding usual limits
Тоа сум јас.
Омилен збор ми е пеер.Глумам патетики за да се вклопам на форумов.

exceeding usual limits
Тоа сум јас.
Омилен збор ми е пеер.Глумам патетики за да се вклопам на форумов.

Ова може да биде новата дефиниција за патетика воопшто, само во малку поизменета струкура.

Ако не го послушаш мојот совет ќе завршиш таму... кај чичковците со белите мантили.
Озбилно.

А шо... не чини таму кај чичковците со бели мантили?
Јас си бев таму и задоволен сум од аранжманот...храна,гардероба,волтажа...
До година може пак да одам...

А шо... не чини таму кај чичковците со бели мантили?
Јас си бев таму и задоволен сум од аранжманот...храна,гардероба,волтажа...
До година може пак да одам...

Абе ајде заеби десет години одам таму, кога и да се појавам нон стоп ми даваат од тие розевите бомбони а гледам, гледам дека има и во други бои а мене не ми дават !

Абе ајде заеби десет години одам таму, кога и да се појавам нон стоп ми даваат од тие розевите бомбони а гледам, гледам дека има и во други бои а мене не ми дават !

не си бил доволно умен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom