Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
si zvucam incredibly sexy dodeka pisuvam latinica.
onaka dodeka pisuvam kako da mu sepotam na nekoj zavodnicko onoa ti teknue?
i opsednata sum so pisuvanje latinica se pocna od mojot mobilen telefon kade nemav kako da pisuvam kirilica
sega se prefrliv i na mojot iMac postojano pisuvam latinica kako zarazena sum....
duri i lugjeto pocnaa da me navreduvaat deka jas ne sum vistinska makedonka, deka ne sum pismena, deka ne znam da se izrazuvam a jas imam cel zivot 5ka po makedonski.
ve molam nekoj da mi pomogne, se custvuvam zarobena vo mojata...khm..fantazija.
fala od napred.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ја коа глеам порниќи премногу се соживуем со луѓето на малиот екран и се некако се замислувам како една од госпоѓиците ми е сопруга. Е сеа не знам, шо како ке се деси ама еден од нас ке изневери другиот партнер со другата госпоѓица и има карања, деца пиштат па се оставаме, адвокати, судои шо ти не знам. Не можам работа да свршам на раат.
Потребно е итно чаре и помош затоа што подолго време сум под стрес веќе.

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
Мене ме мачат неколку дилеми. Прво, опасно се ложам на типови као Драган Вучиќ и Жаре Бербер. Како што знаете, се работи за еминентни интелектуалци, познати и признати во научните кругови. Дали тоа значи дека ја сум сапиосексуалка? Другарка ми вика дека сум сељакосексуалка, али ја не и верувам.
Јас мислам дека другаркати греши во секоја симисла..,тоа твоето сапиосексуалка само ти знаеш што значи.
Сепак кур си е кур,селски или од град ќе ти влези,мислам дека треба почесто да го примаш.Ќе ти залечи сексуални нагони.

Друга работа, пред некоја вечер ја сањав Адријана Алачки како приготвува ѓомлезе на традиционален начин, а во позадина Орце Стефковски цупкаше во место и ја потпевнуваше „Слушам кај шумат шумите “. Никако не можам да го одгатнам сонов и тоа не ми дава мир.
Дали фактот што ја сонувам Алачки, која претставува архетип на традиционална македонска домаќинка, значи дека јас, макар и несвесно чезнеам за истото?
Дали мојата потсвест ми кажува дека е време да
го отфрлам плаштот на милитантна феминистка и да се вратам во мојот природен хабитат - кујната? Или па само сум си легнала гладна?
Тоа што ти ја сањала Алачки во кујна е добар знак,да сањаш кујна значи дека си добар сањач,сакам да кажам знаеш што да сонуваш(па и Алачки да ти се појави врв)кога ќе се разбудиш провери ги чорапите дали ти се влажни..обавезно!
Ова па со Орце уште повеќе ме збунува. Дали јас, повторно несвесно, копнеам да бидам опеана и овековечена од страна на царот неготински - бардот на македонската народна музика?

П

Пепси_

Гостин
Ја коа глеам порниќи премногу се соживуем со луѓето на малиот екран и се некако се замислувам како една од госпоѓиците ми е сопруга. Е сеа не знам, шо како ке се деси ама еден од нас ке изневери другиот партнер со другата госпоѓица и има карања, деца пиштат па се оставаме, адвокати, судои шо ти не знам. Не можам работа да свршам на раат.
Потребно е итно чаре и помош затоа што подолго време сум под стрес веќе.
ај пробај да се замислиш дека си еден од тие црнците и ќе немаш мака со тетката....

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ми се случи ужасна работа!!Доживеав оргазам во сон и кога се разбудив лом!Ова е сериозен проблем!Ве молам помагајте!:coffee:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ми се случи ужасна работа!!Доживеав оргазам во сон и кога се разбудив лом!Ова е сериозен проблем!Ве молам помагајте!:coffee:
Ако си учел во Панајот и сонот бил за професорката по математика тогаш ништо страшно. На сите ни се десило.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако си учел во Панајот и сонот бил за професорката по математика тогаш ништо страшно. На сите ни се десило.
Немам појма искрено,знам дека за прв пат во животот што треба прво да измијам лицето или... :pos:

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Немам појма искрено,знам дека за прв пат во животот што треба прво да измијам лицето или... :pos:
Другпат кога ке легнеш да спиеш ке си ставиш целофан на лице и problem solved.

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
помагајте!!! сакам да го дркам ама да не ми е дигнат....секогаш кога покушавам одма рачка се прај ?чаре? сакам да знам како е да го дркаш ама да не ти се дига...некои викаат да си бутнам крставица во газ?? вистина ли помага тоа? :)

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Колку е нормално она што јас гледам ненормално на ситуацијата кога еден форумџија премногу сериозно смета дека може да изиграва сериозно психолог?
Знам дека мојот проблем е поголем од неговиот.
Ве молам помагајте.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.277
помагајте!!! сакам да го дркам ама да не ми е дигнат....секогаш кога покушавам одма рачка се прај ?чаре? сакам да знам како е да го дркаш ама да не ти се дига...некои викаат да си бутнам крставица во газ?? вистина ли помага тоа? :)
абе некои викаат да си бутнеш прст у гз и да си замислиш желба... пробај па сподели искуства :P

A

andrea85

Гостин
Да да ккао не помага само гледај да биде поголема краставица со R > 2sm :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom