Рунчев
Esi mi dobaaar
- Член од
- 29 мај 2007
- Мислења
- 1.263
- Поени од реакции
- 190
Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола ТеслаМислам дека фан зоната е во хотел ,,Југославија’’
Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола ТеслаМислам дека фан зоната е во хотел ,,Југославија’’
Незнам не сум бил,така прочитав тука по темите..Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
Ај бе некој нека каже што треба, каде треба да се направи?Од влада пуштиле бесплатен превоз и 1000 карти за утрешниот натпревар. Влечењето ќе биде во 22-00 часот на мтв1.
Каде може да се пријави за наградната игра?
Ај бе некој нека каже што треба, каде треба да се направи?
http://www.ovaemakedonija.mk/Најверојатно со смс пораки ќе биде пријавувањето во текот на лотаријата.
Не е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болница ) само што не е функционален кузнае од кога(најверојатно од времето на другарот).Бевме вчера таму не ми праеше нешто мерак а и не беше баш ефтиноПозади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
http://en.wikipedia.org/wiki/Hotel_JugoslavijaНе е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болница ) само што не е функционален кузнае од кога(најверојатно од времето на другарот).Бевме вчера таму не ми праеше нешто мерак а и не беше баш ефтино
2 евра сендвич со плескавица/кобасица и 2 евра лименка пиво/сок
кај кејот е фан зоната одма кај паркот хотелот Југославија 20мин до Арена е..Позади салата, хотелот кај тоа островчето? ул. Никола Тесла
тие беа цените иако не чинеше за ништо но тоа еНе е таму,има едно 15 минути пешки од салата.Прашај некој полицаец најубаво ке ти објасни.Голем хотел е(ист ко воена болница ) само што не е функционален кузнае од кога(најверојатно од времето на другарот).Бевме вчера таму не ми праеше нешто мерак а и не беше баш ефтино
2 евра сендвич со плескавица/кобасица и 2 евра лименка пиво/сок
Овој хотел е,само што си нема врска сликата од википедиа,oва е ваљда за некоја реконструкција ако сакаат да праат(ме мрзи да читам сеа)
Праев муабет со тие што работеа на шанк во фан зоната. Го земал некој Грк лани и во рок од две години има обврска да почне со обнова. Веројатно вака треба да изгледа во иднина. Иначе хотелот има екстра локација и на времето важел за најдобар хотел во бивша ЈУ, ама веќе преку 10 години како не работи.Овој хотел е,само што си нема врска сликата од википедиа,oва е ваљда за некоја реконструкција ако сакаат да праат(ме мрзи да читам сеа)