Кога им тргнува автобусот ?Има бе 1900 денара со повртна карта автобус, и плус карта вклучена за натпреварот поеевтино здравје
Од штип тргнува у 4 сабајле кој оде гледаме се таму!Кога им тргнува автобусот ?
Имаш доволно карти на билетара. Ич не се секирај. Нема теорија да се испуни целата сала, поготово не од белграѓаните!Дечки , знае ли некој дали има карти на билетарата во салата во Белград ?
Планираме со другари да појдеме утре од сабајле , ама немаме карти , па ако може некој да каже дали сеуште има карти во продажба
ефтино у курац, да ти ебам и испити и се да ти ебам!Има бе 1900 денара со повртна карта автобус, и плус карта вклучена за натпреварот поеевтино здравје
Има друга сесија бе ..ај у јуни ја така се тешамефтино у курац, да ти ебам и испити и се да ти ебам!
јуни е као олимписки игри, битно е да се учествува!Има друга сесија бе ..ај у јуни ја така се тешам
Да не знаете во Скопје во колку саат би бил и каде би застанал?Од штип тргнува у 4 сабајле кој оде гледаме се таму!
Знам дека у Струмица е во 3, Штип е во 4, сеа за скопје не знам ваљда 1-30,2 - не знам каде би застанувале пошо не пишуваДа не знаете во Скопје во колку саат би бил и каде би застанал?
У Скопје у 6 карши саем. Уствари има некој шо уплатил кај нив, а не знае?Знам дека у Струмица е во 3, Штип е во 4, сеа за скопје не знам ваљда 1-30,2 - не знам каде би застанувале пошо не пишува
Во 6 саат карши саем се тргнуваДа не знаете во Скопје во колку саат би бил и каде би застанал?